Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    parot's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    98
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    mikrotik gtw + squid box

    inet => swicth => mikrotik
    |
    |

    squid box

    rule nya di mikrotik how to ? aku pakek squid publik ip nya

    thanks Click here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    nux
    nux's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    268
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    saran nih.. squid dijadikan gateway (router), trus mikrotik diseting bridge hanya untuk limiter..

  3. #3
    Status
    Offline
    parot's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    98
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kenapa harus bridge bang ? trus caranya briodg pada mikrotik gmana ini sudah kadung (terlanjur)router soalnay Ini Rb532a 4 pci WIFIClick here to enlarge mohon petunju om d3v4 kemana aj dikau kadak ol lg banyak job ya Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    nux
    nux's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    268
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    biar setingnya lebih gampang aja...Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    kalo lihat topologi situ (mikrotik di bawah squid & switch) lebih mudah nyeting pake bridge...
    nie cara nyeting bridge di mikrotik, mudah kok..., intinya dua interface dijadikan satu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mikrotik dengan Squid Proxy
    By [a] in forum Tutorial
    Replies: 64
    Last Post: 26-05-2012, 17:58
  2. [another howto] mikrotik+squid untuk speedy
    By makan in forum Tutorial
    Replies: 41
    Last Post: 12-01-2011, 00:47
  3. Replies: 40
    Last Post: 23-02-2010, 15:27
  4. Replies: 14
    Last Post: 17-11-2009, 20:55
  5. mikrotik dan linux squid
    By nocbagusnet in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 14-09-2007, 18:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •