Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    1sto's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Betul tuh, ane baru 2 hari pasang hotspot, eh... dah ada yang coba nge-hack pake ssh.... masih blom tau cara nangkalnya, memang failure sih, tapi gak tau kalau dia belajar terus dan menjadi mahirClick here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    cx3
    cx3's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Thumbs up

    Gua dah jalanin RT/RW-Net slama setahun aman-aman aja koq...
    Settingan dasar gua untuk proteksi hanya 3 cara saja:
    1) MAC Address Filter baik yang ada pada ADSL, AP maupun RouterBoard MT kamu
    2) Range IP Anda yang gak umum... Jangan menggunakan IP Address Range 192.168.1.1-192.168.1.255
    3) Gunakan Fasilitas Mikrotik Usermanager... Berikan Username ma Password aja

    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Keamanan Hotspot??
    By doet in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 11
    Last Post: 22-04-2009, 20:43
  2. billing hotspot masalah di repeater
    By marom_shinichi in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 03-03-2009, 00:41
  3. tanya keamanan login mikrotik
    By felix_sg in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 02-11-2008, 01:24
  4. tanya masalah priority
    By rendyka in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 04-03-2008, 17:12
  5. ada masalah hotspot sama LAN nih
    By hen2drx in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 28-11-2007, 21:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •