Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    <ask> solusi terbaik untuk point 2 multipoint ?

    Buat boss boss semua
    mau tanya
    kalo solusi terbaik untuk point 2 multi point menggunakan sesama RB baiknya di set pake apa yah ??

    kalo boleh sekalian di kasi topologinya
    Click here to enlargeClick here to enlarge

    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    set dah kaga ada yang reply
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    ada yang udah pernah coba pake MT menggunakan mode routing di radio ??
    dengan di tempeli fail over

  3. #3
    Status
    Offline
    ree_bood's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    /me make mode routing bro...

    tapi lom implementasi fail over

    ap
    -----
    wireless mode : ap bridge (ptmp) bridge (ptp)

    klien
    -----
    wireless mode : station

  4. #4
    Status
    Offline
    r52h's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    46
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Mat Soleh Click here to enlarge
    set dah kaga ada yang reply
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    ada yang udah pernah coba pake MT menggunakan mode routing di radio ??
    dengan di tempeli fail over
    Di tempat saya udah pakai routing, perlakuannya sama kok kayak ethernet tinggal pilih mau pakai routing dinamik apa BGP/OSPF/RIP sesuai kebutuhan saja.

    Kalau mode wireless tetap saja ap-bridge lawan station deh itu yg paling mudah saat ini. Kalau kena inteferensi dinaikkan ke mode nstreme juga bisa Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by r52h Click here to enlarge
    Di tempat saya udah pakai routing, perlakuannya sama kok kayak ethernet tinggal pilih mau pakai routing dinamik apa BGP/OSPF/RIP sesuai kebutuhan saja.

    Kalau mode wireless tetap saja ap-bridge lawan station deh itu yg paling mudah saat ini. Kalau kena inteferensi dinaikkan ke mode nstreme juga bisa Click here to enlarge
    bagi bagi dong ilmu dan tutorial nya boss
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    serem neh kek nya ilmu na Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    itik's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    145
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    thank for share Click here to enlarge

  7. #7
    Status
    Offline
    info_media_perdana's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    211
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Mat Soleh Click here to enlarge
    bagi bagi dong ilmu dan tutorial nya boss
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    serem neh kek nya ilmu na Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    abiez dapet ilmu dr gunung LAwu kek na...Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. solusi vlan untuk wireless point to multi point
    By tech69 in forum Wireless Networking
    Replies: 24
    Last Post: 14-07-2015, 15:06
  2. Solusi untuk hotel atau apartement..??
    By wabbid in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 27-02-2013, 14:17
  3. ponit to point jarak dekat
    By kulaung in forum Wireless Networking
    Replies: 5
    Last Post: 23-09-2007, 14:32
  4. (REQ)poit to point router board RB33 user manual
    By csper in forum Wireless Networking
    Replies: 1
    Last Post: 13-09-2007, 04:55
  5. Need Help.... Nembak Ke Akses Point
    By unyil in forum Wireless Networking
    Replies: 3
    Last Post: 29-08-2007, 12:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •