Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Status
    Offline
    awuawu's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    215
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    PCI ato miniPCI superchannel

    mo tanya PCI ato miniPCI yang support superchannel apa aja yah... Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by awuawu Click here to enlarge
    mo tanya PCI ato miniPCI yang support superchannel apa aja yah... Click here to enlarge
    Rata-rata support kok. Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    awuawu's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    215
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    senao epi 3601, tplink tl-wn651g pci gak support kayak nya Click here to enlarge maksudnya yg range 2,3 - 2,5
    Last edited by awuawu; 22-08-2009 at 01:24.

  4. #4
    Status
    Offline
    sy4ms_4's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bantul, Ngayogyokarto Hadiningrat
    Posts
    468
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    - Kalo miniPCI hampir semua support super channel. Nah, kalo di Routerboard ato di PC Router yg terinstall Mikrotik harus ditambahin licensi untuk super channel (Super Channel License). Soale kalo kagak biarpun miniPCI support super channel tapi tanpa license SC maka ya miniPCI tidak akan running di channel2 super tadi.

    - Kalo PCI Wifi ane blm pernah coba. Selama ini cuman pake TL-WA551G ama Minitar MWGUH, kagak tau support super channel apa kagak .... Click here to enlarge

    Master2 yang lain mungkin perna mencoba. Ato dibawah saya ini mungkin ....

  5. #5
    Status
    Offline
    cyberfish's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    236
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sy4ms_4 Click here to enlarge
    - Kalo miniPCI hampir semua support super channel. Nah, kalo di Routerboard ato di PC Router yg terinstall Mikrotik harus ditambahin licensi untuk super channel (Super Channel License). Soale kalo kagak biarpun miniPCI support super channel tapi tanpa license SC maka ya miniPCI tidak akan running di channel2 super tadi.

    - Kalo PCI Wifi ane blm pernah coba. Selama ini cuman pake TL-WA551G ama Minitar MWGUH, kagak tau support super channel apa kagak .... Click here to enlarge

    Master2 yang lain mungkin perna mencoba. Ato dibawah saya ini mungkin ....
    bener banget tu.... setuju gan....
    pci juga ane belu coba, apa ane yang katrok ya blom pernah denger.... xixixiClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    awuawu's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    215
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ini ceritanya di coba pake mikrotik ver 2.9.27 .... yg udah support superchannel Click here to enlarge

  7. #7
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by awuawu Click here to enlarge
    senao epi 3601, tplink tl-wn651g pci gak support kayak nya Click here to enlarge maksudnya yg range 2,3 - 2,5
    support bos, ane dah coba kok yang 2,3ghz

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jual Lisensi Superchannel
    By andysaja in forum MikroTik Products
    Replies: 3
    Last Post: 23-04-2009, 06:32
  2. Mo Nanya soal Superchannel
    By solgriz in forum Wireless Networking
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2009, 22:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •