Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    all21's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    <ask> access list di wireless mikrotik

    dear all.....
    maaf kalo ini merupakan pertanyaan basic....
    gini nih.... saya sedang coba bikin 1 ap dengan rb433 + MT v3 Lvl 3.
    pengennya sih yang bisa konek dan menggunakan internet dari AP hanya mac yang sudah saya masukan ke access list.......
    tapi kok mac yang belum masuk ke access list tetap bisa konek????
    gimana caranya agar hanya yang masuk dalam daftar access list yang bisa konek dan menggunakan internet???
    help me plz.....

  2. #2
    Status
    Offline
    septiadi's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    69
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ilangin centang default authentication sama default-forward di interface wlan nya

    klo pake terminal perintahnya

    [admin@xxx] > int wire set wlan1 default-authentication=no default-forwarding=no

  3. The Following User Says Thank You to septiadi For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    all21's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    maaf barusan ol...
    & makasih .....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASk] make access point ato router wireless?
    By agham in forum Beginner Basics
    Replies: 20
    Last Post: 24-09-2012, 01:39
  2. <ASK> adsl + mikrotik + access point
    By ccool in forum Wireless Networking
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2009, 16:49
  3. [WTS] Linksys Wireless Access Point WAP54G
    By alaskarian in forum Others Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 24-10-2008, 00:49
  4. Access list web proxy tdk berfungsi
    By awarmanf in forum Beginner Basics
    Replies: 4
    Last Post: 21-04-2008, 00:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •