Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    icemen_212's Avatar
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bintaro Jakarta (waps_tosca07@yahoo.com)
    Posts
    107
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Overclock D-Link dwl 2100 ap

    Akangage's
    Pake D-Link dwl 2100 ap terus di Overclock!! dapet deh super channel 2,3

    ----

    wah kang .. ajarin donk tuh caranya apa bisa bener tuh kerja di 2,3 Ghz d-linknya. dah cari2 di om google masih lom dapat caranya.

  2. #2
    Status
    Offline
    ataru's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    127
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    apanya yg dioverclock? pcmcia ya itu dalemnya?

  3. #3
    Status
    Offline
    icemen_212's Avatar
    Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bintaro Jakarta (waps_tosca07@yahoo.com)
    Posts
    107
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    nah itu dia ndak tahu aku, apakah di dalam tuh AP ada miniPCI trus di copot pasangin ke RB atau ada firmware buat upgrade ke 2,3 Ghz.

    Mohon petunjuk donk

  4. #4
    Status
    Offline
    amedya's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    0.0.0.0/0
    Posts
    296
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wa pernah coba tuh oom, tapi kedua D-link punya wa hampir mau meledug tuh Alias hardware nya panas terus.......sampe akhirnya tuh D-link wa tuker lagi sama distributornya, Untung masih garansi Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [K.I.N.G.S] Internet Link
    By kadhol in forum ISP / Network Link
    Replies: 42
    Last Post: 06-05-2010, 03:04
  2. TP-LINK products
    By hariza in forum Others Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2008, 22:53
  3. WTS:TP-Link PCI,USB,AP
    By edmln in forum Others Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2008, 23:52
  4. Ngoprek DWL-2100
    By chorie2007 in forum Wireless Networking
    Replies: 33
    Last Post: 10-03-2008, 09:29
  5. wireless RB 153 dengan repeater dlink DWL-2100
    By andysha in forum Wireless Networking
    Replies: 3
    Last Post: 20-02-2008, 17:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •