Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    sysy's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    MT server + Routerboard? Help

    Kepada suhu mikrotik sekalian..

    Saya mohon bantuannya. udah search sana-sini di forum ini belum ketemu.
    Gimana cara menshare internet dari modem -> MT Server -> Routerboard.

    Bingung nih, dulu pernah sih sharing internet:

    modem -> MT Server -> AP Linksys

    Tapi sekarang AP Linksysnya diganti pakai RouterBoard..

    Gimana nech?Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    picazzo's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Belajar truuusssss....
    Posts
    125
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    waduh..om momod ini thread banyak amet spam nya Click here to enlarge Click here to enlarge

    br,

    picazzo

  3. #3
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Dear sysy dan picazzo,

    Spam telah di delete dan IP yang bersangkutan sudah di blok, mohon maaf atas ketidaknyamanan ini yah.

    Btw, selamat bergabung untuk sysy yah....guys, nambah lagi satu penghuni wanita di forum kita...hayuh mohon dibantu...

    Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Seri RouterBoard w/ Pic Preview
    By okto_2005 in forum News & Events
    Replies: 6
    Last Post: 25-12-2009, 16:23
  2. Dicari Routerboard!!!
    By scorpion14 in forum MikroTik Products
    Replies: 10
    Last Post: 04-12-2009, 16:16
  3. NEW RouterBoard
    By maman in forum Wireless Networking
    Replies: 9
    Last Post: 03-12-2009, 23:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •