Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: Mini pci cm 10

  1. #16
    Status
    Offline
    diwa's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    74
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    dah pake CM9
    tapi signal saya di gilas ma emp 8602 milik tetangga Click here to enlarge
    makanya CM9 nggak masuk di pilihan Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kalo menurut ene sehh 600 mwa cm10hi (ufl)nya... Click here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    vgate's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,624
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    11 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by diwa Click here to enlarge
    pilih mana ya cm10H 28dbm atau wlm54g 28dbm ??
    lebih sensi yg mana rx nya?
    dua2nya sama2 sensitif gan, cukup bagus bw yg didapet Click here to enlarge
    CM10Hi bisa 108Mbps, WLM54GP28 tergantung versinya ada yg cuman max 54Mbps ada yg bs 108Mbps

  4. #19
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    saya sudah pake CM10Hi-ufl di RB433AH Click here to enlarge.. sekilas ujicoba seh oke dan mantep...kita liat aja 1 bulan ke depan ya gannn...Click here to enlarge

  5. #20
    Status
    Offline
    agusfazri's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Cijulang, Jawa Barat, Indonesia, Indonesia
    Posts
    88
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by spymedan Click here to enlarge
    saya sudah pake CM10Hi-ufl di RB433AH Click here to enlarge.. sekilas ujicoba seh oke dan mantep...kita liat aja 1 bulan ke depan ya gannn...Click here to enlarge
    dimana gan kalau saya ingin membeli CM10Hi-ufl ???
    bantu link-nya............

  6. #21
    Status
    Offline
    Hero Wp's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    poso sul-teng
    Posts
    47
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by agusfazri Click here to enlarge
    dimana gan kalau saya ingin membeli CM10Hi-ufl ???
    bantu link-nya............
    disini gan
    udah beberapa kali ane order di agan ini selalu memuaskan
    pokoknya ane jamin pastiClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    btw ntar klw udah on air jangan lupa repiunya Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Perbandingan mini pci
    By deska in forum Wireless Networking
    Replies: 22
    Last Post: 16-12-2012, 19:42
  2. xr2 vs mini pci lainya ???
    By itik in forum Wireless Networking
    Replies: 8
    Last Post: 28-08-2011, 05:01
  3. [WTS]: Mini PCI Ubiquiti XR5 2 pcs
    By nikita in forum Others Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 31-07-2008, 13:54
  4. [ASK] rb + mini pci + box
    By pendosa in forum Others Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2008, 17:31
  5. referensi mini PCI
    By r_jaury in forum Wireless Networking
    Replies: 15
    Last Post: 14-02-2008, 23:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •