Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dencow Click here to enlarge
    itu yang di tembak di 1 radio minipci apa di 3 radio minipci? pakai minipci apa pak?




    200 station teorinya bisa sampai throughput berapa ya pak? itu akses per AP kan ya?
    1 radio aja pak, station nya macem2 merek, mpci cpx wlm54g-gp23

    254 client itu jumlah maksimum client yang bisa konek bersamaan, truputnya yah tergantung kondisi dari ap ke client

  2. #17
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by songhyoji Click here to enlarge
    kk maksud nya throughtput itu apaan?? yg dimana nya kk? waduh kk mohon maaf gw gk ngerti bngt nih masi cupu banget... mohon bimbingan nya.... maap kk Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    truput itu bandwidth real yang lewat perangkat jaringan anda

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tanya donk, ada yang tahu set HOT SPOT untuk beda user beda Network Addressnya
    By nguik in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 9
    Last Post: 26-05-2014, 14:46
  2. Seri RouterBoard w/ Pic Preview
    By okto_2005 in forum News & Events
    Replies: 6
    Last Post: 25-12-2009, 16:23
  3. .:Ask:. Seri berlanjut, Test kualitas Wifi dari Client ke AP
    By cooling in forum Wireless Networking
    Replies: 38
    Last Post: 18-12-2009, 15:12
  4. BEda pake frek 2.4 Ghz dan 5 Ghz
    By r_jaury in forum Wireless Networking
    Replies: 9
    Last Post: 27-11-2008, 17:38
  5. beberapa seri mikrotik bikin hang komputer!!!
    By scorpion14 in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 10-09-2008, 00:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •