Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8

Thread: (help) hotspot

  1. #1
    Status
    Offline
    durjay's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    17
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    (help) hotspot

    bro w mau nanya nih klw w sethotspot kan harus DCHP bisa g klw jd plug n play.
    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    klepon's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    69
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    dhcp bukannya juga brati pluuuug and play.....

  3. #3
    Status
    Offline
    sy4ms_4's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Bantul, Ngayogyokarto Hadiningrat
    Posts
    468
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by durjay Click here to enlarge
    bro w mau nanya nih klw w sethotspot kan harus DCHP bisa g klw jd plug n play.
    Click here to enlarge
    Maksudnya TS gimana nich? Click here to enlarge Dengan DHCP khan emang plug and play, nggak perlu lagi setting IP address. Ato malah pingin pakai static IP? Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    aditya57164's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Solo
    Posts
    259
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    IP Pool kali mas??? biar setingan ip nya ngaco tapi bisa konek, dengan syarat DNS yang terisi harus valid.Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    Xtreme's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    depan Router
    Posts
    64
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by durjay Click here to enlarge
    bro w mau nanya nih klw w sethotspot kan harus DCHP bisa g klw jd plug n play.
    Click here to enlarge
    piye iki maksudnya ? Click here to enlarge DHCP / PLUG AND PLAY ?

    sama kali ya.... Click here to enlarge
    malah bingung sendiri mo jawab nich Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    ahromi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    cimahi
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Smile

    Click here to enlarge Originally Posted by aditya57164 Click here to enlarge
    IP Pool kali mas??? biar setingan ip nya ngaco tapi bisa konek, dengan syarat DNS yang terisi harus valid.Click here to enlarge
    iya x.. yang dimaksud sama TS pake ip poolClick here to enlarge

  7. #7
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Apa maksud TS meskipun di client udah di set static (tapi asal) tetep bisa konek gitu? kalo seperti itu ya mana bisa...

    Mohon TS memperjelas maksudnya, sebelum ada yang menutup thread karena bikin bingung... Click here to enlarge






    nggak ding...

  8. #8
    Status
    Offline
    gtnk's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    14
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Mungkin maksud TS "universal Client" kali... client tetap bisa konek dengan sembarang ip.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. hotspot dan bukan hotspot dalam satu router gmna cara na
    By cyber_gaptek in forum Beginner Basics
    Replies: 26
    Last Post: 01-10-2012, 22:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •