Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
  1. #16
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    wah bener nih boss ayom sang master dateng dimari Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dencow Click here to enlarge
    wah bener nih boss ayom sang master dateng dimari Click here to enlarge
    tuh kan.. siapa yg gak kenal sama bro rahwana..
    hahaha...

  3. #18
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by ponywaterhouse Click here to enlarge
    tuh kan.. siapa yg gak kenal sama bro rahwana..
    hahaha...
    sodaraan ama tukul seh jadi kita kenal Click here to enlarge

  4. #19
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Hehehe...
    tapi saya newbie koq disini .. baru belajar mikrotik kemarin sore... Click here to enlarge
    Bossnya ganti yang lain disini...

  5. #20
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    ya deehhh... newbieya disini kok... ga di IndoWLI Click here to enlarge

    makin oot nih btw....... Click here to enlarge

  6. #21
    Status
    Offline
    aditya57164's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Solo
    Posts
    259
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    waduh.... kok jadi saling kenalan nich theard... Click here to enlarge

    gak masalah dech.... kalo 20Km mah, kayak ke terlalu di paksain kali yaa... kejauhan mas... saya paling jauh pake omni mkt 65Mw 10Km aja yang atunya pake 2611. alhamdulillah 256kbps bisa. cuman kalo ada sinyal dari tetangga agak ganggu langsung drop kudu gonta ganti chanel.. Click here to enlarge

  7. #22
    Status
    Offline
    info_media_perdana's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    211
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by aditya57164 Click here to enlarge
    waduh.... kok jadi saling kenalan nich theard... Click here to enlarge

    gak masalah dech.... kalo 20Km mah, kayak ke terlalu di paksain kali yaa... kejauhan mas... saya paling jauh pake omni mkt 65Mw 10Km aja yang atunya pake 2611. alhamdulillah 256kbps bisa. cuman kalo ada sinyal dari tetangga agak ganggu langsung drop kudu gonta ganti chanel.. Click here to enlarge
    dah biarain aja penggede-penggede nya pada kenalan

    kita mojo berdua aja yuk Click here to enlarge

  8. #23
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by info_media_perdana Click here to enlarge
    dah biarain aja penggede-penggede nya pada kenalan

    kita mojo berdua aja yuk Click here to enlarge
    kita yang kecil2 seh udah lama dipojokan bos....Click here to enlarge

    yang penggede di lobby aja yah Click here to enlarge

  9. #24
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rahwana Click here to enlarge
    Hehehe...
    tapi saya newbie koq disini .. baru belajar mikrotik kemarin sore... Click here to enlarge
    Bossnya ganti yang lain disini...
    hahaha newbie mikrotik tapi starosnya dah advance ya pak Click here to enlarge

  10. #25
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,337
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge bener2 deh...
    Nggak bisa mengelak dari ketahuan walaupun identitasnya 'umum' cuma nickname.

  11. #26
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rahwana Click here to enlarge
    Click here to enlarge bener2 deh...
    Nggak bisa mengelak dari ketahuan walaupun identitasnya 'umum' cuma nickname.
    apaan nickname doang?
    avatar nya apa gak dikenal juga? haha..

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [help me] ga bisa konek YM sama game online
    By nitaufan in forum General Networking
    Replies: 27
    Last Post: 19-05-2010, 12:22
  2. konek pake hostname gak bisa
    By tjhana in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 20-07-2008, 12:26
  3. [Help Urgent]RB532a + nmp3602 tidak bisa konek.
    By dr.on in forum Wireless Networking
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-2008, 14:38
  4. Klient mikrotik ga bisa konek ke internet
    By bangbross in forum Beginner Basics
    Replies: 17
    Last Post: 04-02-2008, 04:36
  5. [Help] Mikrotik gak bisa konek speedy...
    By Dr.Geyonk in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 24-12-2007, 19:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •