Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    aditya57164's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Solo
    Posts
    259
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by warnet Click here to enlarge
    saya pernah coba compression kok ga isa mengaliri data ya?
    sejak versi berapa ini bisa dipakai? mohon pencerahannya
    lha masnya pake RB berapa mas? kalo nggak salah tergantung RB nya yach??
    RB133 kayak nya gak bisa compression? Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    iya betul compression tergantung prosesor dari rb ato sbc nya, rb yang saat ini banyak dipasaran dan bisa compression tinggal rb600, kalo generasi sebelumnya rb532a, rb333, rb230, semua rb100 series dan rb400 series gak bisa compression (karena prosesor), yang pasti bisa compression prosesor jenis x86

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Tanya donk, ada yang tahu set HOT SPOT untuk beda user beda Network Addressnya
    By nguik in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 9
    Last Post: 26-05-2014, 14:46
  2. Ready Stock Nano Station,power Station And Router Boot
    By wifidepo in forum Others Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 20-09-2008, 21:41
  3. [WTB]Nano Station 2
    By geonet_comp in forum Others Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 20-08-2008, 18:17
  4. Nano Station NS2 IN STOCK. ORDER NOW..
    By wifidepo in forum Others Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 16-07-2008, 15:53
  5. [ASK] Setting AP Bridge & Station Pada 1 Board
    By freestyle in forum Wireless Networking
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2008, 15:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •