Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
  1. #16
    Status
    Offline
    pratama's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    45
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by gundala Click here to enlarge
    aturane sopo? Click here to enlarge


    monggo di baca ganClick here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    pratama's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    45
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by pratama Click here to enlarge
    Pake WLM 54 AGP aja uda menyalahi aturan..........Click here to enlargeClick here to enlarge
    Maksud saya mau nulis 200mw.............huehhehe

  3. #18
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by branet Click here to enlarge
    kayaknya teori itu kalah ama praktekClick here to enlarge
    buktinya kami pake mini pci 1 watt + RB 433 , trus txnya aku kasih 29 dbm oke oke aja. dari sisi klien pk usb wifi gak ada masalah lancar.
    berarti prakteknya kurang lama situ.......

  4. #19
    Status
    Offline
    vgate's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,624
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    11 (100%)
    xixixi coba di test receivenya bijimana yg WLM 30dB ama yg 23dB atau ama XR2 Click here to enlarge

  5. #20
    Status
    Offline
    branet's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yang menyalahi aturan bukan saya bos! tapi orang2 penting . kenapa kalo jelas2 power gede gak boleh! tapi dipasaran tetep di legalkan?Click here to enlarge

  6. #21
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by branet Click here to enlarge
    yang menyalahi aturan bukan saya bos! tapi orang2 penting . kenapa kalo jelas2 power gede gak boleh! tapi dipasaran tetep di legalkan?Click here to enlarge
    ah alasan klasik Click here to enlarge

  7. #22
    Status
    Offline
    gundala's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    532
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by pratama Click here to enlarge


    monggo di baca ganClick here to enlarge
    Click here to enlarge.. tapi dak ngaruh tuh Click here to enlarge .... aku pake booster 5 watt kok Click here to enlarge

  8. #23
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by gundala Click here to enlarge
    Click here to enlarge.. tapi dak ngaruh tuh Click here to enlarge .... aku pake booster 5 watt kok Click here to enlarge
    melanggar kok bangga....Click here to enlarge
    ntar kalo dipenjara jgn minta bantu ke forum yah....Click here to enlarge

  9. #24
    Status
    Offline
    pratama's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    45
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by gundala Click here to enlarge
    Click here to enlarge.. tapi dak ngaruh tuh Click here to enlarge .... aku pake booster 5 watt kok Click here to enlarge
    wah ini yang ini monggo di baca lagi ganClick here to enlarge

    biar makyusssClick here to enlargeClick here to enlarge

  10. #25
    Status
    Offline
    pratama's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    45
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mohon maaf buat para suhu kalo mancantumkan yang di atas........Click here to enlarge

  11. #26
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    hue berbahaya semuanya mau maen power gede Click here to enlarge
    kl sy mending pake power kecil ajahlah dari pada nanti sweeping Click here to enlarge
    lagian kl pake power gede2 juga blm tentu membantu, power gede noise ikutan gede Click here to enlarge hasilnya sami mawon temennya nasi rawon Click here to enlarge

  12. #27
    Status
    Offline
    gundala's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    532
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by lini Click here to enlarge
    melanggar kok bangga....Click here to enlarge
    ntar kalo dipenjara jgn minta bantu ke forum yah....Click here to enlarge
    emang forum bisa ngeluarin kalo daku di penjara??? ckckckkck... jan SAKTI BENERAN Click here to enlarge sampeyan iso2 wae... kakehan moco beritane mbak prita cah iki Click here to enlarge
    Last edited by gundala; 09-06-2009 at 05:28.

  13. #28
    Status
    Offline
    gundala's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    532
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by pratama Click here to enlarge
    wah ini yang ini monggo di baca lagi ganClick here to enlarge

    biar makyusssClick here to enlargeClick here to enlarge
    ah alasan klasik juga.....Click here to enlarge

  14. #29
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by gundala Click here to enlarge
    emang forum bisa ngeluarin kalo daku di penjara??? ckckckkck... jan SAKTI BENERAN Click here to enlarge sampeyan iso2 wae... kakehan moco beritane mbak prita cah iki Click here to enlarge
    so ini request dr member sendiri kalo dia kena masalah dgn balmon karena masalah power radio gak perlu digubris keluhan dan curhatnya....tinggal Click here to enlarge aja

  15. #30
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by lini Click here to enlarge
    so ini request dr member sendiri kalo dia kena masalah dgn balmon karena masalah power radio gak perlu digubris keluhan dan curhatnya....tinggal Click here to enlarge aja
    siaap... ikutan Click here to enlarge aja dah....

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Uji Coba MiniPCI
    By mang_iyus in forum MikroTik Products
    Replies: 3
    Last Post: 25-06-2009, 20:28
  2. [Nyari] Minipci R52H
    By rj-45 in forum Others Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 23-09-2008, 01:02
  3. Coba RB 14 dgn minipci utk RT RW Net
    By Orang Ganteng in forum Wireless Networking
    Replies: 10
    Last Post: 19-08-2008, 15:31
  4. [ask] masalah RB 532 dengan 2 minipci
    By andreansyah in forum Wireless Networking
    Replies: 6
    Last Post: 19-07-2008, 00:20
  5. minipci
    By parot in forum Wireless Networking
    Replies: 5
    Last Post: 04-07-2008, 15:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •