Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by ashriel Click here to enlarge
    klo wlm54g-p23 dijadiin client dgn antenna grid 24db gimana, apa jelek juga?
    yang jelek wlm54g biasa tanpa embel2 apapun, kalo yang gp23 ato sag23 bagus kok

  2. #17
    Status
    Offline
    geonet_comp's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    527
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    jadi pilihannya nambah nih yah, pake wlm54gp23 ato cm9 yah? apa cm10 itu yah? jadi tambah puyenk Click here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    clear cmos's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    273
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by geonet_comp Click here to enlarge
    jadi pilihannya nambah nih yah, pake wlm54gp23 ato cm9 yah? apa cm10 itu yah? jadi tambah puyenk Click here to enlarge
    cm9 aja settingnya mudah dan gak neko2, gak mahal pula

  4. The Following User Says Thank You to clear cmos For This Useful Post:


  5. #19
    Status
    Offline
    geonet_comp's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    527
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by clear cmos Click here to enlarge
    cm9 aja settingnya mudah dan gak neko2, gak mahal pula
    dah make cm9 kok tapi cuman dibuat lokal hotspot gitu deh, bukan ditaro diatas tower buat jadi AP gituh, takutnya gak kuat signalnya... kalo emang saran terbaik MC9, I will go on deh....Click here to enlarge

  6. #20
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by geonet_comp Click here to enlarge
    dah make cm9 kok tapi cuman dibuat lokal hotspot gitu deh, bukan ditaro diatas tower buat jadi AP gituh, takutnya gak kuat signalnya... kalo emang saran terbaik MC9, I will go on deh....Click here to enlarge
    hehe.. kuat kok..
    jgn takut sama yg pake booster, klo emang udh rejeki, ga kemana2 kok..

  7. #21
    Status
    Offline
    ashriel's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by clear cmos Click here to enlarge
    cm9 aja settingnya mudah dan gak neko2, gak mahal pula
    kalo gitu ikutan ah pake CM9.....Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. solusi vlan untuk wireless point to multi point
    By tech69 in forum Wireless Networking
    Replies: 24
    Last Post: 14-07-2015, 15:06
  2. [Nanya]VDSL buat point-to-point
    By geonet_comp in forum General Networking
    Replies: 16
    Last Post: 07-07-2008, 00:14
  3. Tanya tentang Point to Point
    By shorewall in forum Wireless Networking
    Replies: 11
    Last Post: 14-05-2008, 23:31
  4. [Help]Point To Multi Point
    By jetsky in forum Wireless Networking
    Replies: 6
    Last Post: 29-03-2008, 10:05
  5. membangun koneksi point 2 point mikrotik
    By bimo2700mf in forum Wireless Networking
    Replies: 2
    Last Post: 14-03-2008, 01:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •