Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    Devilion's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    115
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    mungkinkah RB333 (AP) connect client Linksys WAP54G (WDS) ?

    para suhu suhu mikrotik yg udah lama turun gunung...
    gue mo nanya nih,

    apa mungkin bisa RB333 XR2 dikonek ama linksys WAP54G yang udah dd-wrt ?
    gue coba bisa connect, nampak di registration, tapi kagak mao di ping nih.

    salah dimana yah ?

  2. #2
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba settingannya Copas di sini .... biar semuanya bisa pada lihadClick here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    Devilion's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    115
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ekh dah bisa bos, semua dah ok , cuman masalahnya napa gak bisa buka web routernya aja dari client diatas router.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 02-07-2008, 22:48
  2. [HELP] Ga Connect...
    By arielvw in forum General Networking
    Replies: 9
    Last Post: 18-04-2008, 12:13
  3. rb333 bisa connect tapi di ping rto
    By ian in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 14-04-2008, 08:56
  4. SSID di Hide client jd ngga connect
    By bimo2700mf in forum Wireless Networking
    Replies: 11
    Last Post: 25-03-2008, 16:34
  5. (Help) Mikrotik KU gak bisa connect
    By syahied in forum Beginner Basics
    Replies: 29
    Last Post: 29-02-2008, 16:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •