Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    Muhammad Rizal Pahlevi's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    sidrap sulawesi selatan
    Posts
    52
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    (ask)automatic login

    help tutts buat user yg udah berhasil login di satu laptop,trus beberapa menit kmudian logout atau laptopx mati tp pas buka mozilla lg lgsung bisa ol tampa harus masukan username an pass lg
    thank u......

  2. #2
    Status
    Offline
    wahiiu's Avatar
    Newbie
    Join Date
    May 2012
    Location
    Semarang
    Posts
    25
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Muhammad Rizal Pahlevi Click here to enlarge
    help tutts buat user yg udah berhasil login di satu laptop,trus beberapa menit kmudian logout atau laptopx mati tp pas buka mozilla lg lgsung bisa ol tampa harus masukan username an pass lg
    thank u......
    ya dibinding aja klo gitu ip ma MAC nya...
    di bagian ip> hotspot> ip binding..

    masukkan IP n MAC client yg mau di beri hak akses tanpa login disitu...Click here to enlarge

    CMIIW

  3. #3
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    http-cookie-lifetime itu default 3 hari (3d)
    selama itu, si user kalo dah matiin laptop tanpa logout.. begitu terkoneksi kembali.. gak perlu login

    enable aj

  4. The Following User Says Thank You to Anto.PJ For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 359
    Last Post: 17-03-2016, 18:38
  2. [ASK] login failed ;;;; user creat dengan userman + radius login lama
    By samsianto in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2012, 23:22
  3. Gimana membuat Hotspot Login agar bisa otomatis login dimikrotik
    By Orang Ganteng in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 27-05-2010, 22:02
  4. ASK:Automatic Disable Rule NAT ke Eksternal Proxy
    By sridjokoonline in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2009, 00:36
  5. very simple automatic update nice
    By boyke in forum Tutorial
    Replies: 5
    Last Post: 26-06-2008, 13:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •