Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5

Thread: Tanya Hotspot

  1. #1
    Status
    Offline
    pilman's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2008
    Posts
    7
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Tanya Hotspot

    Bagaimana caranya agar IP Address tidak diberikan (DHCP) sebelum user login. Sehingga dia gak bisa kelayapan ngintip user2 lain.

  2. #2
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    maksudnya apa ya ngga jelazzClick here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    itik's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    145
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kalo ga salah ... sebelum user login pun dia akan dapat dhcp ... karena konfig dhcp ada pada saat pembuatan hotspot nya ... dan gimana ya mo ngintip user sedangkan udah dhcp pun dia ga bisa apa2 ,...

  5. #5
    Status
    Offline
    hakeem's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,079
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by pilman Click here to enlarge
    Bagaimana caranya agar IP Address tidak diberikan (DHCP) sebelum user login. Sehingga dia gak bisa kelayapan ngintip user2 lain.
    Lho kalo' client ndak dapat DHCP, mana bisa keluar portal hospotnya ?
    Lagian walao dapat DHCP sebelum login, mereka gak bisa ngintip tetangganya koq.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [tanya] Bandwidth limit buat hotspot
    By anjis in forum Beginner Basics
    Replies: 24
    Last Post: 02-08-2009, 23:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •