Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    KiyuzA's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    422
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by electrix_85 Click here to enlarge
    kalo mau garang pakek RB435G + sectoral 90 derajat 4 biji
    tilt nya turunin dikit ke arah bawah Click here to enlarge
    langsung buka isp wkwkwkwkwkkwkwkw

  2. #17
    Status
    Offline
    vgate's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,624
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    11 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by buginese Click here to enlarge
    Omni tplinknya yang gak ngangkat gan kalau 20 Km mke hyperlink omni aja mungkin dah gak ngangkatClick here to enlarge
    Masi bisa kok, tapi kudu maen di SW 10Mhz,

    ---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:36 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by electrix_85 Click here to enlarge
    kalo mau garang pakek RB435G + sectoral 90 derajat 4 biji
    tilt nya turunin dikit ke arah bawah Click here to enlarge
    kasi mpci yang bagus,

    alternatif lain bisa dengan 3xRocket+Sektoral Airmax

  3. The Following User Says Thank You to vgate For This Useful Post:


 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [JUAL] SFP LX (single mode) 1310nm 1.25g up to 20KM
    By rosesana in forum Lapak serba-serbi
    Replies: 0
    Last Post: 31-08-2010, 05:54
  2. boss untuk 20km pake 64mW tembus gak?
    By Devilion in forum Wireless Networking
    Replies: 22
    Last Post: 20-08-2010, 01:18
  3. Replies: 2
    Last Post: 19-07-2010, 00:27
  4. [ASK] Perangkat Terbaik buat 20Km
    By mang_otonk in forum Wireless Networking
    Replies: 0
    Last Post: 26-03-2010, 07:53
  5. Replies: 0
    Last Post: 18-06-2009, 22:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •