Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    okjin303's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    menurut pengalaman Ane
    B2HP unggul di power & sensitivitas
    M2HP unggul di troughput
    untuk 10-20 user dg pembatasan seperlunya, B2HP Click here to enlarge
    tp untuk user lbh dr itu apalagi ditambah proxy, M2HP menunjukkan kelasnyaClick here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    wawanep's Avatar
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    137
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Blue Angel Click here to enlarge
    sy pake B2HP dah 2 bln tanpa UPS tetap nda ada problem. firmware sdh ta upgrade yg ke terbaru.

    nih BM2HP nganggur 2 buah. dulu dipake utk hotspotan. tapi setelah ada B2HP, BM2HP dikandangin. bagusan B2HP kalo tuk hotspotan. sudah teruji. klien makin banyak n jrg komplain.

    btw, jumlah client maksimum yang terkoneksi ke B2hp-nya (di hotspot punya bro) berapa bro? Click here to enlarge

    buat perbandingan dan masukan, mengenai stabilitas B2hp Click here to enlarge

    ---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by okjin303 Click here to enlarge
    menurut pengalaman Ane
    B2HP unggul di power & sensitivitas
    M2HP unggul di troughput
    untuk 10-20 user dg pembatasan seperlunya, B2HP Click here to enlarge
    tp untuk user lbh dr itu apalagi ditambah proxy, M2HP menunjukkan kelasnyaClick here to enlarge
    M2hp emang lebih stabil bro... mantap buat backbone. Click here to enlarge
    barangkali B2hp nuat repeaternya aja kali ya... Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. KONFIGURASI AP M2HP DAN REPEATER M2HP (gak mau konek2)
    By wawanep in forum Wireless Networking
    Replies: 5
    Last Post: 14-10-2011, 01:24
  2. [WTS] Bullet M2HP
    By Taufiq_Hidayat in forum Others Hardware
    Replies: 13
    Last Post: 03-11-2010, 18:45
  3. Replies: 3
    Last Post: 16-10-2010, 15:20
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-10-2010, 23:16
  5. [WTS] Bullet m2hp
    By nalelupi in forum MikroTik Products
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 10:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •