Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    kmet's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    mataram
    Posts
    227
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Smile pembagian bandwidth pake mikrotik

    cara bagi bandwidth pake mikrotik gmn nih sy pake 2 ofice dan 20 client supaya rata pembagiannya,, mhon para master nihClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by kmet Click here to enlarge
    cara bagi bandwidth pake mikrotik gmn nih sy pake 2 ofice dan 20 client supaya rata pembagiannya,, mhon para master nihClick here to enlarge
    mohon ubek2 bagian traffic shapping, dan queue gan dah banyak bgt disitu Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    si_faisal's Avatar
    Contributor
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jakarta & Sukabumi
    Posts
    485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sudah coba di search?
    coba cari cari artikel tentang PCQ yang digabung dengan Queue Simple Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    pecethea's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    131
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by kmet Click here to enlarge
    cara bagi bandwidth pake mikrotik gmn nih sy pake 2 ofice dan 20 client supaya rata pembagiannya,, mhon para master nihClick here to enlarge
    Dicoba dari sini aja dulu gan :

    Menurut saya itu salah satu tutor yang gampang dimengerti (maklum saya nuwbe), simple dan bisa dikembangkan (asal mau rajin ubek2 di forum Click here to enlargeClick here to enlarge)

  5. #5
    Status
    Offline
    kmet's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    mataram
    Posts
    227
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    oke makasi master... oya rata kasi 32k/100k normal gak ya.....Click here to enlarge

    ---------- Post added at 08:43 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

    wih ada momod sbelah nih momod faisal Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pembagian Bandwidth VPN 512 pada Aplikasi & Inet...
    By ignar in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 05-03-2010, 14:28
  2. Pembagian Bandwidth
    By hendra_manto in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 13-01-2010, 00:21
  3. Berapa sih bandwidth yg di pake buat akses winbox??
    By Priaadi in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 04-08-2009, 11:05
  4. [aks]pembagian benwit
    By akuila in forum Beginner Basics
    Replies: 0
    Last Post: 30-06-2009, 11:18
  5. pembagian bandwidth di queue
    By firstlast in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2008, 09:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •