Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Status
    Offline
    mabith's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    memang settingan hotpot standar hotspot mikrotik msh bisa di di clone mac nya yah gan?

  2. #17
    Status
    Offline
    vivisiska's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    87
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by mabith Click here to enlarge
    memang settingan hotpot standar hotspot mikrotik msh bisa di di clone mac nya yah gan?

    menurut coba coba masih bisa tuhh

  3. #18
    Status
    Offline
    karaeng's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    958
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    alhamdullillah, sampe sekrang blon ada coba2 cloning di lokasi gw... maklum userna orang tua smua.... Click here to enlarge

  4. #19
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    AP isolation hanya bekerja di AP mode kalau mode client ga mau ( ada keterangannya di tplink ) Click here to enlarge

  5. #20
    Status
    Offline
    FLANETCYBER's Avatar
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Sundul lagi ahh biar rame...Click here to enlarge

  6. #21
    Status
    Offline
    rerenet's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    jaktim
    Posts
    242
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Suldul dulu ah

  7. #22
    Status
    Offline
    nofri's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    172
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by mabith Click here to enlarge
    sudah gan, ane setting kek gini,
    saya sudah setting ip>hotspot>servers / address per mac =1
    dan saya setting juga ip>hotspot> user profiles / shared user = 1
    dan login by = HTTP CHAP dan MAC (contreng)
    tp msh bisa di clone juga mac dan IP nya ?
    Click here to enlarge pake dial up aja...

  8. #23
    Status
    Offline
    langsakers's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Layer 2 Data Link
    Posts
    21
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by nofri Click here to enlarge
    Click here to enlarge pake dial up aja...
    gimana caranya om... boleh dishare disini... Click here to enlarge

  9. #24
    Status
    Offline
    oscark007's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    116
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah PPTP server yah...
    ikut menyimak..

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help! User yang digenerate dari user manager tidak bisa masuk
    By angga_2k in forum Wireless Networking
    Replies: 8
    Last Post: 17-10-2012, 17:22
  2. gimana cara liat pass user via console
    By 3d0 in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2010, 14:02
  3. user client bisa dipakai di hotspot lain
    By Mr. Bus in forum Wireless Networking
    Replies: 10
    Last Post: 25-09-2010, 23:57
  4. Replies: 9
    Last Post: 25-04-2010, 17:35
  5. lupa user/pass Senao !!!!
    By limaliang88 in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 30-09-2008, 00:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •