Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Status
    Offline
    nalax04's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Gianyar, Indonesia
    Posts
    30
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    setting Hotspot Rb750G+NS loco2

    minta pencerahan.... para master semuanya....
    saya mo buat hostspot pake MikrotikRb750G dengan Wlan nya Nano station loco 2..kira kira ada yang bisa ngasi cara settingnya ngak...? makasi sebelumnya nich... Click here to enlarge

    saya dah coba blom berasil...
    Topologonya:

    Speedy --> Modem ADSL ---> Rb750G -->HotSpot(pake NS loco2)

    kalo salah mohon dikoreksi
    settingan NS saya pake AP dengan dinamic ip

  2. #2
    Status
    Offline
    bebelac3's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    35
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    guling aja cuy di google ataw di search di forum ini, banyak koqq

    Click here to enlarge

  3. The Following User Says Thank You to bebelac3 For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    nalax04's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Gianyar, Indonesia
    Posts
    30
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by bebelac3 Click here to enlarge
    guling aja cuy di google ataw di search di forum ini, banyak koqq

    Click here to enlarge

    OK sepp Broo dah ...TANKS

    Salam KenalClick here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    budakbaheula's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Sukabumi-Bandung
    Posts
    482
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge

  6. The Following User Says Thank You to budakbaheula For This Useful Post:


  7. #5
    Status
    Offline
    vgate's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2,624
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    11 (100%)

  8. #6
    Status
    Offline
    keyboardbodol's Avatar
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indramayu, Indonesia
    Posts
    61
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by nalax04 Click here to enlarge
    minta pencerahan.... para master semuanya....
    saya mo buat hostspot pake MikrotikRb750G dengan Wlan nya Nano station loco 2..kira kira ada yang bisa ngasi cara settingnya ngak...? makasi sebelumnya nich... Click here to enlarge

    saya dah coba blom berasil...
    Topologonya:

    Speedy --> Modem ADSL ---> Rb750G -->HotSpot(pake NS loco2)

    kalo salah mohon dikoreksi
    settingan NS saya pake AP dengan dinamic ip
    g mn gan udah bisa blm...
    Kasih infonya dong w bau belajar juga nih...
    Click here to enlargeClick here to enlarge

  9. #7
    Status
    Offline
    keyboardbodol's Avatar
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Location
    Indramayu, Indonesia
    Posts
    61
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by nalax04 Click here to enlarge
    minta pencerahan.... para master semuanya....
    saya mo buat hostspot pake MikrotikRb750G dengan Wlan nya Nano station loco 2..kira kira ada yang bisa ngasi cara settingnya ngak...? makasi sebelumnya nich... Click here to enlarge

    saya dah coba blom berasil...
    Topologonya:

    Speedy --> Modem ADSL ---> Rb750G -->HotSpot(pake NS loco2)

    kalo salah mohon dikoreksi
    settingan NS saya pake AP dengan dinamic ip
    Gan bagi settinganya dong..
    Mklm masih bocah...
    Click here to enlarge

  10. #8
    Status
    Offline
    nalax04's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Gianyar, Indonesia
    Posts
    30
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by keyboardbodol Click here to enlarge
    g mn gan udah bisa blm...
    Kasih infonya dong w bau belajar juga nih...
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    wis..mantabbb gan.... di LOCo cuman seting brigde, set AP dan samakan gateway-nya yg di RB ajah... Set Hotspot di Rb Standart.....Click here to enlarge

    ini dah dibahas panjang lebar ama master budakbaheula's Avatar
    budakbaheula.....seting hotspot dari awal
    Last edited by nalax04; 04-05-2010 at 18:10.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HOTSPOT RB750G tidak bisa akses HTTPS...
    By qauliya in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 26-05-2014, 13:28
  2. [WTS] Ready NS2, LOCO2, RB450, RB450G
    By h3nd_n4l3 in forum Others Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2010, 15:59
  3. Setting Filter pada koneksi Bridge di RB750G
    By scoop in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 15-03-2010, 17:44
  4. Nanostation loco2 dan Mikrotik
    By bwe in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2010, 16:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •