Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9

Thread: Open NOW!!

  1. #1
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0

    Open NOW!!

    Yap.... setelah di godok terus di goreng, akhirnya nongol juga di FMI Click here to enlarge 3rd Parties, silahkan digunakan sebagaimana mestinya di bawah kontrol om MOMOD kdebugx86

    Selamat bekerja om momod Click here to enlarge

  2. The Following 6 Users Say Thank You to Akangage For This Useful Post:


  3. #2
    Status
    Offline
    uburcumi's Avatar
    :: Gw Banget Cing ::
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    www.mikrotikservice.net
    Posts
    2,253
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    bisa di pindah kang, beberapa thread yg behubungan dg proxy di general networking.

  4. The Following User Says Thank You to uburcumi For This Useful Post:


  5. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by uburcumi Click here to enlarge
    bisa di pindah kang, beberapa thread yg behubungan dg proxy di general networking.
    Sedang di kerjakan oleh para momod, ditunggu aja Click here to enlarge

  6. The Following 2 Users Say Thank You to Akangage For This Useful Post:


  7. #4
    Status
    Offline
    kdebugx86's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    greyarea
    Posts
    1,283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    maaf lama untuk moving existent threads,
    untuk sementara baca guidelines dan rules....sambil menunggu momod lain lagi sibuk di dunia nyata cari duit Click here to enlarge saya juga sambil ngeset2 user2 yang baru masuk di network..

    thanks untuk admin yang udah mau membuka wacana sub forum baru Click here to enlarge Click here to enlarge

  8. The Following 2 Users Say Thank You to kdebugx86 For This Useful Post:


  9. #5
    Status
    Offline
    Neo
    Neo's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    2░6'S 106░6'E
    Posts
    588
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    asyikkk.. ada tongkrongan baru... walo msh sering lirik² tongkrongan lama.. (msh kagok ceritanya..)


    *piss from anak nongkrong FMI Click here to enlarge

  10. The Following User Says Thank You to Neo For This Useful Post:


  11. #6
    Status
    Offline
    kdebugx86's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    greyarea
    Posts
    1,283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Exclamation Laporan

    To Akangage Admin

    Kang,
    itu 3-rd party software yang posting koq kena (butuh) moderasi approval semua,
    yang 3rd party hardware kalo di klik lari ke FJB-Hardware, selidik punya selidik, shortcut nya ternyata sama2 ke .

    terima kasih

  12. The Following User Says Thank You to kdebugx86 For This Useful Post:


  13. #7
    Status
    Offline
    junkist's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    130
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by kdebugx86 Click here to enlarge
    To Akangage Admin

    Kang,
    itu 3-rd party software yang posting koq kena (butuh) moderasi approval semua,
    yang 3rd party hardware kalo di klik lari ke FJB-Hardware, selidik punya selidik, shortcut nya ternyata sama2 ke .

    terima kasih
    iya sampe hari ini harus diapprove dulu baru muncul postingannya, apa emang gitu on momod ?

  14. #8
    Status
    Offline
    kdebugx86's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    greyarea
    Posts
    1,283
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by junkist Click here to enlarge
    iya sampe hari ini harus diapprove dulu baru muncul postingannya, apa emang gitu on momod ?
    ya. Click here to enlarge

  15. #9
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Sekarang seharunya sudah tidak perlu di moderate Click here to enlarge

  16. The Following 2 Users Say Thank You to Akangage For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Webproxy (Open) + Authentikasi
    By MuriD in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 0
    Last Post: 19-11-2009, 21:26
  2. |ask|Open Port Mikrotik
    By dandung in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 13-02-2009, 08:48
  3. Open Office 3
    By Akangage in forum Chit Chat
    Replies: 5
    Last Post: 30-10-2008, 21:01
  4. open dns
    By ciupax in forum Beginner Basics
    Replies: 15
    Last Post: 13-06-2008, 19:02
  5. hanya open port 25 dan 110
    By semar in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 18-05-2008, 00:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •