Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3

Thread: tanya listing

  1. #1
    Status
    Offline
    oom
    oom's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    tanya listing

    para master, ada yang tau penjelasan/fungsi dari script ini : ip firewall connection tracking. set enabled=yes
    dan untuk fungsi psd (port scan detection) itu khan ada pengaturannya "Weight threshold", "delay threshold", "low port weight" dan "hight port weight" itu bagaimana pengaturannya ya? maksudnya knp harus sekian-sekian.

    terima kasih sebelumnya, newbie nih,....Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    ip firewall connection tracking digunakan untuk merekam koneksi NAT, jadi kalo mau pake NAT (baik srcnat maupun dstnat) opsi ini harus ENABLED dan jangan asal merubah nilai-nilainya. Banyak pemula yang beranggapan kalau nilai di tracking ini makin kecil koneksi makin kenceng, ini SALAH, kalau belum tahu maksudnya mending pake nilai defaultnya, penjelasannya silahkan buka manual atau cari di sini (aku pernah menerangkan tentang ini kalau gak salah).

    psd (integer,time,integer,integer) - attempts to detect TCP and UDP scans. It is advised to assign lower weight to ports with high numbers to reduce the frequency of false positives, such as from passive mode FTP transfers
    WeightThreshold - total weight of the latest TCP/UDP packets with different destination ports coming from the same host to be treated as port scan sequence
    DelayThreshold - delay for the packets with different destination ports coming from the same host to be treated as possible port scan subsequence
    LowPortWeight - weight of the packets with privileged (<=1024) destination port
    HighPortWeight - weight of the packet with non-priviliged destination port
    Untuk psd ada yang bisa menjelaskan detail? (aku belum mempelajari secara detail fitur ini, hanya menggunakan sama seperti di wiki saja).

  3. #3
    Status
    Offline
    oom
    oom's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    terima kasih,

    terima kasih, terima kasih, terima kasih, .....Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •