Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    ech0er's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)

    gak bisa schedule blok ip lan jadinya di limit sekecil2nya

    Bro, mohon pencerahannya,

    di tempat gw nih teman2 kalo maen internet kadang-kadang sampe pagi.
    gw dah googling nyari cara supaya firewall filternya bisa dischedule tetapi gak nemu2 juga.

    terpaksa gw akali pake bandwidth limit script lalu dischedule.

    kira-kira ada gak ya script firewall filternya sekalian schedulnya gituClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    nux
    nux's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    268
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    udah dijawab di tmpt laen..

    semoga membantu...

  3. The Following User Says Thank You to nux For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. help cara blok ip/mac adrees supaya anngota aja yg bisa akses
    By oxs_juragan in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2008, 09:41
  2. script schedule
    By andhikatubagus in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 3
    Last Post: 30-09-2007, 11:43
  3. [ask] Schedule buat otomatis add / del parent proxy
    By sone in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2007, 11:06
  4. blok IP supaya gak bisa browsing....
    By bdu4punk in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 15-08-2007, 21:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •