Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    cokacenick's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    menambah user hotspot (massal) di userman

    gimana caranya menambah user hotspot sekaligus banyak ya?
    maaf kalo repost, udah searching blom nemu juga... Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    ferrycupu's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    564
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by cokacenick Click here to enlarge
    gimana caranya menambah user hotspot sekaligus banyak ya?
    maaf kalo repost, udah searching blom nemu juga... Click here to enlarge
    pake user manager

  3. #3
    Status
    Offline
    jundinet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    46
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Pake user batch add:



    Btw, user yang mau di add berapa? kalo lebih dari 200 gak bisa pake userman, harus pake server radius terpisah. atau kalo pengen lebih mantep pake LDAP server mampu ribuan user (biasanya sekolah/kampus pake sistem ini)
    Last edited by jundinet; 10-09-2013 at 19:45.

  4. #4
    Status
    Offline
    cokacenick's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    2
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    SOLVED om...

    nemu scriptnya, user udah nambah 1000 di user manager...
    hehehehe..
    thx semua...

  5. #5
    Status
    Offline
    ferrycupu's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    564
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by cokacenick Click here to enlarge
    SOLVED om...

    nemu scriptnya, user udah nambah 1000 di user manager...
    hehehehe..
    thx semua...
    kl merasa terbantu jng lupa Thanks nya om

  6. #6
    Status
    Offline
    kaos network's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    62
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    saya pake user manager Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ask..setting user di userman
    By diky.bourne in forum Beginner Basics
    Replies: 0
    Last Post: 14-02-2013, 10:47
  2. Replies: 7
    Last Post: 20-04-2012, 01:00
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-03-2012, 21:42
  4. ASK : Userman gak bisa add user
    By odie70 in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2011, 14:37
  5. ask : Edit user per page di add user pada userman
    By deska in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 10
    Last Post: 09-10-2009, 23:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •