Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    ccc
    ccc's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Unhappy NTP Client tidak mau Update

    Selamat Siang,

    Saya Mau tanya kalau NTP Client di RB450G tidak mau update kenapa yah, saya menggunakan versi RouterOS 5.14 (misble), Port 123 sudah di allow tetapi NTP Client tidak jalan.
    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    arieonline's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bogor
    Posts
    123
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba IP nya ganti ke:

    203.160.128.3
    111.92.175.248

  3. #3
    Status
    Offline
    CyberspaceNT's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    79
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    INTERNETnya pake apa gan? FASTNET? kalo iya emg diblock si fastnetnya, gak bakalan dikasih ampun. tapi kalo bukan mungkin NTP nya di block si ISP coba hubungi CS ISP nya aja

  4. #4
    Status
    Offline
    arieonline's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bogor
    Posts
    123
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sewa vps, install vpn, route ke ntp server via vpn

  5. #5
    Status
    Offline
    saktie's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    174
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    id.pool.ntp.org

  6. #6
    Status
    Offline
    ccc
    ccc's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by CyberspaceNT Click here to enlarge
    INTERNETnya pake apa gan? FASTNET? kalo iya emg diblock si fastnetnya, gak bakalan dikasih ampun. tapi kalo bukan mungkin NTP nya di block si ISP coba hubungi CS ISP nya aja
    ====
    Pakai Speddy, saya punya 2 RB, RB750 ver.5.4 NTP lancar jaya,tapi RB450G ver.5.18 (sudah di update dari 5.14,ngak ngaruh) NTPnya tidak mau update...Aneh..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tidak bisa ping ke client tapi client bisa browsing
    By jeffry christopher in forum General Networking
    Replies: 13
    Last Post: 03-12-2012, 04:50
  2. trafic queue per client tidak jln
    By d4n9k3l in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 21-10-2011, 12:22
  3. NEW Update --> Setting PPPoE dan Load Balance Speedy --NEW UPDATE--
    By arman_cilik in forum General Networking
    Replies: 36
    Last Post: 10-06-2009, 06:29
  4. Nice tidak di Update sejak 13 april 2008
    By andi_sugandi in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 15-04-2008, 16:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •