Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Status
    Offline
    vickyajah's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    25
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Lightbulb ( ASK) Manipulasi Bandwidth

    Mohon bantuannya untuk para master mikrotik.
    Ane minta tolong script buat manipulasi bandwidth ( squid.conf ) nya
    dan apa ajah yang harus di lakukan ???

    Terima Kasih

  2. #2
    Status
    Offline
    dhopack's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    KUDUS
    Posts
    1,919
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    intinya squid sampeyan hrs udah suport dynamic content atao kalo pake L7 jg bs, contohnya







    atau kalo mau yg gampng ke sini aja
    dijamin lngsng bisa,

  3. #3
    Status
    Offline
    zdienos's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    ~/makasar
    Posts
    1,252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    langsung pada sasaran...

    ;-bd

  4. #4
    Status
    Offline
    dhopack's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    KUDUS
    Posts
    1,919
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    pd ga mau klik search sih,

  5. #5
    Status
    Offline
    chabyiolue's Avatar
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    228
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    he .. lain kali saran buat newbi kyak kita ini kalo mau cari sesuatu di search dulo biar gak dimarahin ma OM momod
    kalo udah mentok baru tanya ... di mari gan

  6. #6
    Status
    Offline
    c0nf's Avatar
    Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,816
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by chabyiolue Click here to enlarge
    he .. lain kali saran buat newbi kyak kita ini kalo mau cari sesuatu di search dulo biar gak dimarahin ma OM momod
    kalo udah mentok baru tanya ... di mari gan
    gw (udah) ngga pernah marah2 koq Click here to enlarge gw kan baik Click here to enlarge
    Invisible...

  7. #7
    Status
    Offline
    m4l41k4t_p3n454r4n's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    212
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    lah TS bukannya udah buat tread di ko buat baru lagi dan di situ ga ada nongol2 lg

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Manipulasi ip address
    By budi setyadi in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 38
    Last Post: 17-05-2013, 22:01
  2. .: Manipulasi Speed :.
    By uburcumi in forum Articles
    Replies: 126
    Last Post: 11-03-2013, 22:47
  3. Manipulasi IP
    By tuah in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 18-05-2011, 17:44
  4. manipulasi user jail
    By alexa in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 13-01-2011, 10:23
  5. (ask) manipulasi traceroute di MT
    By icmpreq in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 31-10-2008, 05:47

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •