Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    legipait's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    (ask) remote mikrotik dengan vb.6??

    Click here to enlarge

    Salam kenal, newbie nieech, mau tanya teman2 apa ada yang bisa membantu untuk remote mikrotik melalui vb??

    saya udh nyoba2 pake telnet tapi blom bisa login sebagai admin....
    help me please...

    Tolong beri pencerahan...

  2. #2
    Status
    Offline
    dylavig's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Medan
    Posts
    537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    emang ada pesan error apa saat telnet ? sy coba di tmpt aku remote mt dgn telnet itu ok2 aja kok .. cmn ya telnet itu kurang secure loh.. cmiiw

  3. #3
    Status
    Offline
    tamuluyun's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Kalteng
    Posts
    285
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by legipait Click here to enlarge
    Click here to enlarge

    Salam kenal, newbie nieech, mau tanya teman2 apa ada yang bisa membantu untuk remote mikrotik melalui vb??

    saya udh nyoba2 pake telnet tapi blom bisa login sebagai admin....
    help me please...

    Tolong beri pencerahan...
    emang tu router punya siapa
    Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    dylavig's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Medan
    Posts
    537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ohya utk ga bs login sebagai admin . mgnkn perlu di cek di usernya saat create itu harus full (admin) jg .. cmiiw

  5. #5
    Status
    Offline
    monkeydedragon's Avatar
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    293
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    jangan" mau masuk router orang nee hehehehe.... Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    ayawe's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    34
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    hehehehehe mendingan tanyain user ama password ke yang mpunya wkwkwkwk
    piss men Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 14-08-2012, 10:59
  2. Remote LAN via pptp mikrotik
    By sukhoi37 in forum Tutorial
    Replies: 8
    Last Post: 31-07-2010, 21:47
  3. remote mikrotik
    By doet in forum General Networking
    Replies: 19
    Last Post: 07-03-2010, 18:58
  4. [ASK]ReMoTe MikrotiK
    By reciel in forum Beginner Basics
    Replies: 12
    Last Post: 25-02-2008, 06:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •