Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    shiva's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    tachyon.net.id, 081908738299
    Posts
    352
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)

    [ASK] Mikrotik R52Hn w/ dual polarity antenna

    guys,

    ada yang sudah pernah coba pakai wireless link menggunakan R52Hn?
    pakai antena dual polarity misal dua grid atau dual polarity antena?

    posting disini dong review nya.
    kalo pake RB-SXT ga bisa jauh, kalau pakai R52Hn bisa dapat full 100Mbps juga ga ya?

    tks,

  2. #2
    Status
    Offline
    Ye_Nan_Thien's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,731
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    3 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by shiva Click here to enlarge
    guys,

    ada yang sudah pernah coba pakai wireless link menggunakan R52Hn?
    pakai antena dual polarity misal dua grid atau dual polarity antena?

    posting disini dong review nya.
    kalo pake RB-SXT ga bisa jauh, kalau pakai R52Hn bisa dapat full 100Mbps juga ga ya?

    tks,
    ane pernah bos coba pake RB433AH R52Hn antenanya UBNT Rocket Dish. Apt Rajawali ke kapuk... jarak 8 Km, dulu dapet 30-40megaan full duplex pasangnya tahun lalu sekarang udah turun tuh alat. sekarang kayanya teknologinya dah canggihan deh mungkin bisa lebih.

  3. The Following User Says Thank You to Ye_Nan_Thien For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 17-04-2012, 09:53
  2. Dual Mikrotik Failover
    By alvee_poke in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 5
    Last Post: 19-05-2011, 17:51
  3. [Jual] Mikrotik Wireless Minipci R52HN + TP-LINK TL-WN562AG
    By leo_cakep in forum MikroTik Products
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2011, 13:18
  4. [ASK]Konfigurasi dual stack 6PE (MP-iBGP) di Mikrotik
    By ibra89 in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 0
    Last Post: 25-12-2009, 07:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •