Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43

Thread: MTCNA Training

  1. #1
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)

    MTCNA Training

    DIGITAL CIPTA SOLUSINDO (Mikrotik Authorized Distributor) affiliates with Mitra Abdi Solusi is pleased to announce a MikroTik MTCNA Training Course to comprehensively introduce people to best practices while using MikroTik Router OS as their Preferred inter network operating system platform. This is a 4 day training course that is targeted at WISPS, IT managers / administrators, network installers & engineers.

    MTCNA - Basic Mikrotik Training, Essentials. (Jakarta)

    Date : 01 - 04 Maret 2010

    Time : 08:30 to 17:00

    Venue :
    Red Top Hotel
    Ruby Room, Mezanine Floor
    Jl. Pecenongan 72, Jakarta 10120, Indonesia

    Price : Rp. 2.750.000,-

    Capacity : 20 participant

    Language : Bahasa Indonesia

    DOOR PRIZE:
    Click here to enlarge
    Indoor Router Set RB493, lengkap dengan adaptor 24V1A, antenna 9dBi dan 400mW b/g radio.

    Details :

    Last edited by xeon; 08-02-2010 at 17:55.

  2. #2
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Selain door prize, hadiah juga sudah ditambah yaitu:
    - Free RB750 for all participant
    - Free License L4 for all participant

  3. #3
    Status
    Offline
    saktie's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    174
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    weh mantab Click here to enlarge
    bisa dicicil gak ya?? Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by saktie Click here to enlarge
    weh mantab Click here to enlarge
    bisa dicicil gak ya?? Click here to enlarge
    Boleh om, dicicil 5 kali, tiap 1 jam. wkwkwkwkwk...

  5. #5
    Status
    Offline
    rablydotconf's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wih mantapClick here to enlarge, itu dapat sertifikatnya ga gan? dan termasuk ujian dari mikrotiknya?

  6. #6
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by rablydotconf Click here to enlarge
    wih mantapClick here to enlarge, itu dapat sertifikatnya ga gan? dan termasuk ujian dari mikrotiknya?
    Yoi bos, termasuk ujian online dari mikrotik.com, sertifikat juga berlaku worldwide, termasuk makan siang juga..

  7. #7
    Status
    Offline
    sutjipto's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Berarti yang dari luarkota, bisa ikut Ubiquiti World Conference dulu tgl 1 Feb, trus langsung lanjut training Mikrotik MTCNA tgl 2-5 Feb, baru balik weekendnya. Mantap dah... Click here to enlarge

  8. The Following User Says Thank You to sutjipto For This Useful Post:


  9. #8
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Selamat kepada pemenang door prize RB800 dan juga miniPCI WMIA-165G. Selanjutnya, siapa yang akan dapat door prize lagi?

  10. #9
    Status
    Offline
    Aray Suck's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Gan, ini buat yg dah biasa pegang mikriting atau nubitol kaya ane ya? Click here to enlarge

  11. #10
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Aray Suck Click here to enlarge
    Gan, ini buat yg dah biasa pegang mikriting atau nubitol kaya ane ya? Click here to enlarge
    Ini yang basic om, akan dibahas mulai dari dasar banget, dari TCP/IP. Jadi siapa aja bisa ikut.

  12. #11
    Status
    Offline
    TESSACELL.NET's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    142
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yang menang keknya yang sudah berpengalaman nich.....kl nubi spt saya mana bisa menang Click here to enlarge

    tapi gw ngiler bener ama sertifikatnya

  13. #12
    Status
    Offline
    buyungsandy's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    FirlyNET SAMARINDA
    Posts
    214
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Ini yg bang asep sms Click here to enlarge

    mantabs om Click here to enlarge


    ane gak ikut, tapi titip salam aja buat asep Click here to enlarge

  14. #13
    Status
    Offline
    uburcumi's Avatar
    :: Gw Banget Cing ::
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    www.mikrotikservice.net
    Posts
    2,281
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by TESSACELL.NET Click here to enlarge
    yang menang keknya yang sudah berpengalaman nich.....kl nubi spt saya mana bisa menang Click here to enlarge

    tapi gw ngiler bener ama sertifikatnya
    yang menang???emang ada lombanya ya??Click here to enlarge

  15. #14
    Status
    Offline
    TESSACELL.NET's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    142
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by uburcumi Click here to enlarge
    yang menang???emang ada lombanya ya??Click here to enlarge
    uppsssssss sorry om mangsudnya hadah dari training tsb............Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  16. #15
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Wahhh mantep neh Trainingnya....Hayu Para Mikrotikers yang ingin belajar dan memperdalam ilmunya silahkan kontak DCSINDO, disediakan doorprize menarik dan Biayanya Murah lagi ntuh...... yang jelas dapet SERTIFIKAT REGISTER INTERNASIONAL dari ( Bila lulus ujian) Jika tidak lulus Dapet sertifikat tanpa register .... Buruan...Tempet terbatas nich....Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge
    Last edited by spymedan; 12-02-2010 at 01:42.

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •