Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)

    New Product - RB435G

    Click here to enlarge Click here to enlarge

    - 5 miniPCI
    - 3 Gigabit Ethernet
    - 800MHz CPU
    - 2 USB 2.0
    - microSD
    - Fan headers
    - 9-30V
    - Four sectors, one backbone

    Harga $189,-

    Preorder welcome
    Last edited by xeon; 06-04-2011 at 12:20.

  2. #2
    Status
    Offline
    adiputrolds's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah bakal menggantikan seri RB433 neh Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    wandie's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    banjarmasin,surabaya
    Posts
    621
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    akankan level 6 Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Slurpppp

    - 5 miniPCI
    - 3 Gigabit Ethernet
    - 800MHz CPU
    - microSD
    - 9-30V

    bisa buat hotspot kelas berat neh pake sectoral 120 derajat, blm lagi microSD buat usermanager bisa nampung banyak CPU juga labih cepat, gigabit ethernet, bisa buat ningkatin bandwith ampe mentok dengan dual nstreme Click here to enlargeClick here to enlarge

    btw fan headers, ini dibagian mana-nya ya? koq ngga kelihatan Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    adiputrolds's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    Slurpppp

    - 5 miniPCI
    - 3 Gigabit Ethernet
    - 800MHz CPU
    - microSD
    - 9-30V

    bisa buat hotspot kelas berat neh pake sectoral 120 derajat, blm lagi microSD buat usermanager bisa nampung banyak CPU juga labih cepat, gigabit ethernet, bisa buat ningkatin bandwith ampe mentok dengan dual nstreme Click here to enlargeClick here to enlarge

    btw fan headers, ini dibagian mana-nya ya? koq ngga kelihatan Click here to enlarge
    kayaknya itu tuh yg ada jumper nya

  6. The Following User Says Thank You to adiputrolds For This Useful Post:


  7. #6
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by electrix_85 Click here to enlarge
    kayaknya itu tuh yg ada jumper nya
    bingung lihatnya yg mana jumper buat fan-nya Click here to enlarge

  8. #7
    Status
    Offline
    adiputrolds's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    bingung lihatnya yg mana jumper buat fan-nya Click here to enlarge
    kayaknya sih ini bro

    Click here to enlarge

  9. #8
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by electrix_85 Click here to enlarge
    kayaknya sih ini bro

    Click here to enlarge
    ic abis pict-nya kurang tajam Click here to enlargeClick here to enlarge

  10. #9
    Status
    Offline
    adiputrolds's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,485
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    berhubung voltage udah di naikin sampe 30 v karena ada tambahan buat voltage FAN

    BTW dimana nyari adaptor 30 v ?

  11. #10
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    agak sulit bro yg 30v, paling2 yg 24v Click here to enlarge

    kl ngga bikin sendiri ajah bro mayan bisa setting sekalian ampere-nya, heheheheh

  12. #11
    Status
    Offline
    dylavig's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Medan
    Posts
    537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah klu urusan otak atik ini bro @oktama jagoannya deh Click here to enlarge)

  13. #12
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dylavig Click here to enlarge
    wah klu urusan otak atik ini bro @oktama jagoannya deh Click here to enlarge)
    iyah boss gw emang paling jagooo....... bikin rusak Click here to enlarge......Click here to enlargeClick here to enlarge


    wkwkwkwkkw

  14. #13
    Status
    Offline
    cw-12's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    391
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    2
    Feedback Score
    0
    moga2 harga semurah rb433, performance rb800..Click here to enlarge Click here to enlarge

  15. #14
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by electrix_85 Click here to enlarge
    wah bakal menggantikan seri RB433 neh Click here to enlarge
    Posisi tepatnya akan ada diatasnya 433AH dan 433UAH om.

    ---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by wandie-imelda Click here to enlarge
    akankan level 6 Click here to enlarge
    Belum bisa dipastikan, tetapi biasanya akan di level 5.

    ---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    ic abis pict-nya kurang tajam Click here to enlargeClick here to enlarge
    Kalau ada yang mau high res, bisa request ke saya, nanti saya kirim, tapi guede banget filenya.

    ---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:32 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by electrix_85 Click here to enlarge
    berhubung voltage udah di naikin sampe 30 v karena ada tambahan buat voltage FAN

    BTW dimana nyari adaptor 30 v ?
    24V3A juga masih cukup OK.

  16. #15
    Status
    Offline
    langitcyber's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    104
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    Slurpppp

    - 5 miniPCI
    - 3 Gigabit Ethernet
    - 800MHz CPU
    - microSD
    - 9-30V

    bisa buat hotspot kelas berat neh pake sectoral 120 derajat, blm lagi microSD buat usermanager bisa nampung banyak CPU juga labih cepat, gigabit ethernet, bisa buat ningkatin bandwith ampe mentok dengan dual nstreme Click here to enlargeClick here to enlarge

    btw fan headers, ini dibagian mana-nya ya? koq ngga kelihatan Click here to enlarge
    apalagi bonding 5 antenna gan mantap buat backboneClick here to enlarge

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ask, UBNT product
    By oktama in forum Wireless Networking
    Replies: 8
    Last Post: 23-09-2010, 20:54
  2. WTS:TP-Link Product
    By edmln in forum Others Hardware
    Replies: 4
    Last Post: 26-08-2010, 23:49
  3. WTS:TP-Link Product
    By edmln in forum Others Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2010, 00:24
  4. used networking product
    By rosesana in forum Others Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2010, 09:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •