Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Status
    Offline
    dj_consoles's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    /dev/null
    Posts
    99
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    menyimak unjuk gigi dari yg udah pake Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ^^^ atas gw tuh gigi dah kinclong Click here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    vzouh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Solo-Sragen PP
    Posts
    682
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by xeon Click here to enlarge
    Other specifications and form factor are the same as RB1100,
    Sudah adakah perbaikan untuk bypass interface seperti di RB1100 ?? Click here to enlarge

  4. #19
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by spymedan Click here to enlarge
    diamatin Processor lebih tinggi dan memory lebih tinggi.. apa lagi ya bedanya ? Click here to enlarge
    Selain itu, cuma beda harga aja om..

  5. The Following User Says Thank You to xeon For This Useful Post:


  6. #20
    Status
    Offline
    deska's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    225
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Wah udah muncul baru lagi, yang lama aja masih blm optimal make nya.

    Mantap nih cuma harganya Mantap juga

  7. #21
    Status
    Offline
    geonet_comp's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    527
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    pantesan rb1000 di discontinu
    Click here to enlarge

  8. #22
    Status
    Offline
    wsputra's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Planet Mars
    Posts
    261
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by opiceboy Click here to enlarge
    bantu bantu data sheetnya tp kok rada mirip sama 1100 yah apa perasaan doang
    Upload via
    kenapa yah arsitekturnya gak memakai processor xeon sekalian yah. ?? Click here to enlarge

  9. #23
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by wsputra Click here to enlarge
    kenapa yah arsitekturnya gak memakai processor xeon sekalian yah. ?? Click here to enlarge
    xeon secara arsitektur processor dan socket berbeda dengan PPC kl pake xeon redesign lagi tuh RB jadi harga tambah mahal, blm juga harga processor xeon yang tinggi, kl memang tertarik pake xeon kenapa ngga pake PC-Router aja? atau mau coba incip2 ougma connect yang blm pake xeon aja (baru intel core 2 quad) harganya mencapai 27jt Click here to enlarge

    bahkan dari pada xeon mending pake AMD based dah terbukti result lebih baik dari pada intel buat PC-RouterClick here to enlarge

  10. #24
    Status
    Offline
    karaeng's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    958
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    pengen nyoba nih..... tp mesti jual laptop dolo... wkwkkww Click here to enlarge

  11. #25
    Status
    Offline
    cw-12's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    391
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    2
    Feedback Score
    0
    tunggu punya internet ngacir dulu Click here to enlarge baru Click here to enlarge b baru beli Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Routerboard Repaired
    By vgate in forum Wireless Networking
    Replies: 42
    Last Post: 03-09-2010, 08:07
  2. New RouterBOARD 800
    By [a] in forum News & Events
    Replies: 69
    Last Post: 24-02-2010, 14:18
  3. NEW RouterBoard
    By maman in forum Wireless Networking
    Replies: 9
    Last Post: 03-12-2009, 23:03
  4. routerboard
    By terjunbebas in forum Beginner Basics
    Replies: 14
    Last Post: 03-12-2009, 22:56
  5. RouterBOARD BIG SALE
    By xeon in forum MikroTik Products
    Replies: 41
    Last Post: 22-07-2009, 14:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •