Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Status
    Offline
    arxe's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kota Tanjungpinang, Indonesia
    Posts
    371
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [new] mum rb1100 rb250g r5nh

    Hello,

    It's less then a week until the biggest event of this year - MikroTik
    User Meeting in Poland! We have already more than 850 participants
    registered.

    We have almost reached capacity of MUM conference room, free
    registration will be CLOSED on Thursday at 5PM CET. Registration cost
    will be USD 50. Please hurry up and take advantage of free registration!

    Register now at:


    New Product Announcements
    -------------------------

    - RB1100 13-port gigabit rackmount router
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge
    - RB250G smart gigabit switch with new SwOS (SwitchOS)
    Click here to enlarge
    - R5nH low cost 802.11n 5Ghz wireless card
    pdf
    Click here to enlarge

    What to See
    -----------
    - a raffle on the last day with many interesting gifts from us and the
    vendors at the show

    - meet, greet, and register Sunday night at 6PM (free beer and soft drinks)

    - exhibition area with more than twenty distributors and vendors
    demonstrating new products, including low-cost CPEs.

    Where: Wroclaw (Poland, Europe)
    Meet and greet: Day before. Sunday, February 28, 18:00
    MUM: Monday and Tuesday, March 1-2
    Register:
    Venue:

    Regards,

    MikroTik
    Last edited by arxe; 02-03-2010 at 09:45.

  2. #2
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Gw cari2 gambarnya RB250G ga ada Click here to enlarge gw cari di google malah bukan MikroTik Click here to enlarge keren gan... 13 port Gigabit Click here to enlarge rackmount pula Click here to enlarge

    gw nunggu PDF-nya aja dech Click here to enlarge
    Last edited by Akangage; 24-02-2010 at 15:40.

  3. #3
    Status
    Offline
    vzouh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Solo-Sragen PP
    Posts
    682
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    Gw cari2 gambarnya RB250G ga ada Click here to enlarge gw cari di google malah bukan MikroTik Click here to enlarge keren gan... 13 port Gigabit Click here to enlarge rackmount pula Click here to enlarge

    gw nunggu PDF-nya aja dech Click here to enlarge
    seluruh dunia gi nunggu bos...
    pagi ini di official forum gi pada bahas specnya (cm nebak2 aja) Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    unique_leader's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    639
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    pingin tau yg SwOS itu gimana Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    singkong77's Avatar
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    266
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ikutan nimbrung walaupun ga ngertiClick here to enlarge
    kayanya si begeneeneeClick here to enlarge
    Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    buyungsandy's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    FirlyNET SAMARINDA
    Posts
    214
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    semoga harganya gak ada yg lebih dari 3juta Click here to enlarge

  7. #7
    Status
    Offline
    vlan21's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Up Up Up

    Mantap Nih Gan ^_^

  8. #8
    Status
    Offline
    arxe's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kota Tanjungpinang, Indonesia
    Posts
    371
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ya bos

    seluruh dunia lagi tunggu Click here to enlargene produk

    kemaren saya baru terima e-mail dari

    penasaran ne,bgm spek nya

    mudah mudahan bisa up sampai 1GB tuh wireless card r5nh nya

  9. #9
    Status
    Offline
    juniorbrother's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    101
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    dpt info dari master unique_leader, jadi penasaran jg ni dg besutan baru mikrotik. rackmount model, hmm.... bakal lebih serius ngejar cisco ni.

  10. #10
    Status
    Offline
    arxe's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kota Tanjungpinang, Indonesia
    Posts
    371
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    r5nh pdf

    Click here to enlarge

  11. #11
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,539
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Nih, biar nggak pada penasaran deh.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Mau tahu lagi yang lainnya?
    Ada mengenai RouterOS versi 5 yang keren dan juga tentang SwOS.

    Mau tahu juga mengenai harga RB1100??? Luar biasa...

  12. The Following 4 Users Say Thank You to xeon For This Useful Post:


  13. #12
    Status
    Offline
    spymedan's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Medan Metropolitan
    Posts
    2,821
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by xeon Click here to enlarge
    Nih, biar nggak pada penasaran deh.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Mau tahu lagi yang lainnya?
    Ada mengenai RouterOS versi 5 yang keren dan juga tentang SwOS.

    Mau tahu juga mengenai harga RB1100??? Luar biasa...
    Mau tau om ..Bisikin harganya om ? Click here to enlargeClick here to enlarge

  14. #13
    Status
    Offline
    arxe's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kota Tanjungpinang, Indonesia
    Posts
    371
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by xeon Click here to enlarge
    Nih, biar nggak pada penasaran deh.

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Mau tahu lagi yang lainnya?
    Ada mengenai RouterOS versi 5 yang keren dan juga tentang SwOS.

    Mau tahu juga mengenai harga RB1100??? Luar biasa...
    pdf nya bos

    bisikin harga bos

  15. #14
    Status
    Offline
    ashriel's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    188
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    bos xeon.. dishare donk pdf-nya & kisaran harganya

  16. #15
    Status
    Offline
    lini's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Karawaci
    Posts
    1,961
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    mmmhhh 13 port ruter ?
    yg pake sapidi/fm banyak link Click here to enlarge
    tapi pastinya muahal yak....gak level ama harga bwnya yg murmer Click here to enlarge

    switchos ?
    apa kelebihannya ketimbang switch managed lain kayak hp, dell, cisco, 3com ?
    jgn-jgn harga sama mahal masih murahan yg branded dapet banyak port Click here to enlarge

    ROS.5 ?
    Wedew ROS 4 aja masih banyak bug dan lom setabil banget...dah keluarin ROS.5.....jgn2 kehabisan ide buat dpt duit lg neh si MT...jadi keluarin ROS.5 sesegera mungkin, so yg sudah stuk gak bisa upgrade ke ROS.5 kudu beli lisen lg neh Click here to enlarge

    bukan antipati....cuman berpikir Click here to enlarge

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •