Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)

    Wireless Outdoor 800mW dengan Mikrotik RouterOS Level 4

    Click here to enlarge

    Spesifikasi :
    * Mikrotik RouterOS Level 4
    * Adjustable TX power up to 800mW
    * Bandwidth up to 26.3 Mbps
    * Integrated 17dB Flat Panel Antenna
    * Passive POE
    * Adaptor 24V, 2.5 Ampere

    Keterangan lebih lengkap dan hasil test, silahkan klik ke :


    Stok terbatas.

  2. #2
    Status
    Offline
    Mat Soleh's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    679
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Minipci nya apa neh boss
    sampe 800 mw
    Click here to enlargeClick here to enlarge
    gila gila an dahh

  3. #3
    Status
    Offline
    unique_leader's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    637
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    harganya mana

  4. #4
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Nggak pake miniPCI terpisah. Udah jadi satu sama antennanya semua.

    Untuk harga bisa dilihat di

  5. #5
    Status
    Offline
    hakeem's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,079
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by xeon Click here to enlarge
    Nggak pake miniPCI terpisah. Udah jadi satu sama antennanya semua.

    Untuk harga bisa dilihat di
    harganya koq gak keliatan yah ....Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    300an US$ klo ga salah ya..

  7. #7
    Status
    Offline
    unique_leader's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    637
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by xeon Click here to enlarge
    Nggak pake miniPCI terpisah. Udah jadi satu sama antennanya semua.

    Untuk harga bisa dilihat di
    bisa tambah minipci dan antena lagi ga

  8. #8
    Status
    Offline
    xeon's Avatar
    Verified Account - Partner
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    1,537
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    tidak bisa ditambahkan lagi.. sudah fix.

  9. #9
    Status
    Offline
    langoday's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    45
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    saya sudah coba pakai mini PCI 800 Mw tapi daya pancar jadi lemah

    Mohon petunjuk saya sudah coba ganti mini PCI yang dulunya R52 350 Mw saya ganti pakai yang 800 Mw tapi malah daya pancar jadi ga jauh di sekitaranya aja sekitar 20 meter hanya dapat 2 bar
    topologinya :
    mikrotik RB 433 mini PCi 800 Mw antena omni directional 15 Dbi Teru ada kabel Power itu apa harus di pasangkan powernya atau ga
    terima kasih

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mikrotik di sambungkan dengan Router Wireless-G LinkSys
    By bangbross in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 07-07-2008, 09:52
  2. Problem dengan RouterOS v3.0
    By johannes in forum Wireless Networking
    Replies: 12
    Last Post: 23-02-2008, 16:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •