Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Status
    Offline
    sunchild's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    47
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    International Bandwidth 1 Mbps ( Dedicated )

    Bandwidth Dedicated !!

    [FONT="Century Gothic"]IX 1 Mbps ( 1:1 ) + IIX 3 Mbps ( 1:1 ) = Rp. 17.000.000,-

    - Reg/installation Rp. 1.000.000,-
    - Excluded Router PC
    - 24/7 Support services
    Last edited by sunchild; 26-05-2009 at 12:53.

  2. #2
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by sunchild Click here to enlarge
    Bandwidth Dedicated !!

    IX 512 Kbps ( 1:1 ) + IIX 4 Mbps ( 1:1 ) = Rp. 5.500.000,-

    - Free reg/installation fee
    - Excluded Router PC
    - 24/7 Support services

    PM only if interested or call : 021 - 983 30078

    ga cantumin coverage areanya, delivery ke klien, dan informasi lainnya boss? Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    C4SS4NOV4's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    iya negh

    area bandung cover ngga ??

  4. #4
    Status
    Offline
    sunchild's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    47
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Utk bdg sementara blm tercover bos...

  5. #5
    Status
    Offline
    rahwana's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,338
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Posting ini saya lihat diposting beberapa kali di beberapa thread.
    Tolong dong jangan melakukan hal semacam ini. Semacam ini bisa dianggap sebagai SPAM tidak sih?

    Click here to enlarge Originally Posted by elangmalam2000 Click here to enlarge
    soal nya ada yang nawarin

    bandwith internet up to 2 mbps ... untuk international dan IIX

    cuma rp 3.500.000 ( bisa nego lagi )

    gimana tuh bos ?

  6. #6
    Status
    Offline
    elangmalam2000's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    duuh maaf ... newbie sieh

    maaf ... abis newbie sieh

  7. #7
    Status
    Offline
    sunchild's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    47
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Re : kalau ini murah ga bos ?

    Itu BW Shared bos... Up to 2Mbps ( IX+IIX). Bkn dedicated...

  8. #8
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by elangmalam2000 Click here to enlarge
    soal nya ada yang nawarin

    *********************************

    gimana tuh bos ?
    bro elangmalam2000, melemparkan pertanyaan, opini, atau pernyataan yang tidak berkaitan dengan topik dari thread selalu akan mengganggu kawan-kawan yang lain....Click here to enlarge

    Hal ini merupakan etika dasar dari pergaulan di Internet dan Forum khususnya. Jadi, tolong anggap ini sebagai peringatan awal untuk bro elangmalam2000.

    Untuk TS, maaf saya harus posting post ini dan mengganggu topik pembicaraan.Click here to enlarge

  9. #9
    Status
    Offline
    geonet_comp's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    528
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by [a] Click here to enlarge
    bro elangmalam2000, melemparkan pertanyaan, opini, atau pernyataan yang tidak berkaitan dengan topik dari thread selalu akan mengganggu kawan-kawan yang lain....Click here to enlarge

    Hal ini merupakan etika dasar dari pergaulan di Internet dan Forum khususnya. Jadi, tolong anggap ini sebagai peringatan awal untuk bro elangmalam2000.

    Untuk TS, maaf saya harus posting post ini dan mengganggu topik pembicaraan.Click here to enlarge
    mantab gan Click here to enlarge

  10. #10
    Status
    Offline
    sunchild's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    47
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    17 jt = 1 Mbps. Mau?

    Bandwidth Dedicated !!

    IX 1 Mbps ( 1:1 ) + IIX 3 Mbps ( 1:1 ) = Rp. 17.000.000,-

    - Reg/installation Rp. 1.000.000,-
    - Excluded Router PC
    - 24/7 Support services

    PM only if interested or call : 021 - 983 30078

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sale Bandwidth International
    By xeon in forum ISP / Network Link
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2009, 08:37
  2. [SELL] Bandwidth International
    By lini in forum ISP / Network Link
    Replies: 24
    Last Post: 27-11-2008, 10:43
  3. Sell Bandwidth International
    By kusuma1001 in forum ISP / Network Link
    Replies: 34
    Last Post: 28-02-2008, 22:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •