Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    tjhoens's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    158
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Thumbs up seting nonClient 15 menit free internet

    ada yang tau dan sudah pernah bikin seperti ini?!
    misal semua orang ngakses AP kita, kita open semuanya rencananya utk + marketing juga Click here to enlarge so semua orang nyoba max 15 menit, setelah 15 menit muncul halaman login.
    seting nonClient 15 menit free internet, kalo dah 15 menit baru muncul halaman login.,
    share dunx pake mikrotik OS atau cukup routerboard???

  2. #2
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,538
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Yee, routerboard juga pake MikroTik routerOS kali...

    Pake login hotspot sih bisa, dikasih trial di hotspot profile nya...

  3. #3
    Status
    Offline
    tjhoens's Avatar
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    158
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    Yee, routerboard juga pake MikroTik routerOS kali...

    Pake login hotspot sih bisa, dikasih trial di hotspot profile nya...
    di mikrotiknya? caranya gimana?

  4. #4
    Status
    Offline
    tamuluyun's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Kalteng
    Posts
    284
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba liat di Ip Hotspot User Profile Login (Trial) nya

  5. #5
    Status
    Offline
    blocko's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    192
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yes.....pake trial di solgin hotspotClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 45
    Last Post: 29-07-2011, 01:27
  2. Replies: 62
    Last Post: 27-04-2010, 19:41
  3. Log in via VPN selalu log out setelah 3 menit
    By harco in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2009, 17:32
  4. koneksi di set 10 menit dc
    By tblogz in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 17-07-2009, 11:12
  5. Internet 4.5 @Cyber Rofftop Free melayani e1, ds31, 1stm1
    By mawan in forum ISP / Network Link
    Replies: 22
    Last Post: 16-06-2009, 09:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •