Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 83
  1. #1
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0

    [ASK] Chat Via HotSpot MikroTik

    Alooww... bro & sis semuanya, Akang mau tanya, ada yang tahu tidak caranya biar bisa chat sesama pengguna HotSpot basis MikroTik.

    Tenkyu Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Kasih aja script free shoutbox di login page / status page hotspotnya... Banyak kok situs yang nawarin free shoutbox, tanya mbah google...

    Tapi kayaknya yang bisa di status page deh, yang udah konek internet...

  3. The Following User Says Thank You to yosanpro For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    Kasih aja script free shoutbox di login page / status page hotspotnya... Banyak kok situs yang nawarin free shoutbox, tanya mbah google...

    Tapi kayaknya yang bisa di status page deh, yang udah konek internet...
    Wuaah..... nice idea boz, ga kepikiran sampe kesitu. Coba akhhh Click here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    slonong_boy's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    19
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    salam kenal bos... knapa ga coba pake radmin aja??Click here to enlarge

  6. #5
    Status
    Offline
    sum14rdi's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tambun-Bekasi
    Posts
    860
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by slonong_boy Click here to enlarge
    salam kenal bos... knapa ga coba pake radmin aja??Click here to enlarge
    setahu ane radmin buat remote boss....sedangkan TS maunya chat......

  7. #6
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Sory... udah ketemu kok!! Lupa belum di kabarin lagi Click here to enlarge

  8. #7
    Status
    Offline
    hakeem's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,079
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    Sory... udah ketemu kok!! Lupa belum di kabarin lagi Click here to enlarge
    Bagi dunk scriptnya utk chatnya .....Click here to enlarge

  9. #8
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by hakeem Click here to enlarge
    Bagi dunk scriptnya utk chatnya .....Click here to enlarge
    Loh..... pengen toh Click here to enlarge Akang pikir di forum ini dah pada jago2 HTML-nya soalnya akang juga ga bisa mainan gituan Click here to enlarge

  10. #9
    Status
    Offline
    hakeem's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,079
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    Loh..... pengen toh Click here to enlarge Akang pikir di forum ini dah pada jago2 HTML-nya soalnya akang juga ga bisa mainan gituan Click here to enlarge
    Ayo dunk kang ..Click here to enlarge
    tularin dikit ilmunya. Click here to enlarge

  11. The Following User Says Thank You to hakeem For This Useful Post:


  12. #10
    Status
    Offline
    anzalar's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Surabaya, Jawa Timur
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Om... boleh tau lebih lengkap ndak tentang cara implementasi shoutbox pada mikrotik...???? Plissssssss...Click here to enlarge

  13. #11
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by anzalar Click here to enlarge
    Om... boleh tau lebih lengkap ndak tentang cara implementasi shoutbox pada mikrotik...???? Plissssssss...Click here to enlarge
    loh tinggal inject aja scrip php/htmlnya di web template mikrotik

  14. #12
    Status
    Offline
    hakeem's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,079
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    oh begitu thoo ..... Click here to enlarge

  15. #13
    Status
    Offline
    ddjimmyko's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    45
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bagi ilmu nya massss

  16. #14
    Status
    Offline
    untung's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ya om.. berilah newbie ini secercah titik terang.. biar agk semangat... Click here to enlarge

  17. #15
    Status
    Offline
    yogaponsel's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "BnetAkses"
    Posts
    2,511
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    hanya berbagi ..... semoga bermanfaat
    Silahkan di coba GRATIS lo ……..

    Registrasi di kalo sudah kita dapat URL : contoh : …
    Kemudian kita tambahkan kode script HTML di login page kita….

    <noscript>Enable Javascript biar bisa berfungsi baik dengan kode berikut <a href="http://www.freeshoutbox.net/">shoutbox</a><br /></noscript><iframe src="http://yoganetcafe.freeshoutbox.net/" height="300" width="500" frameborder="0"></iframe>

    Untuk menghubungkan guestbook/chatroom, gunakan kode HTML berikut :
    <a href="http://yoganetcafe.freeshoutbox.net/" target="_blank">[Insert link title here]</a>

    Semoga membantu ………..
    Click here to enlarge

  18. The Following 5 Users Say Thank You to yogaponsel For This Useful Post:


 

 
Page 1 of 6 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Similar Threads

  1. [HELP] Setting / Setup Hotspot Mikrotik
    By prawirotaman in forum Beginner Basics
    Replies: 10
    Last Post: 23-11-2009, 17:18
  2. wta=kok ga pernah bisa chat masuk ke DALNET ya??
    By xxx123 in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 05-10-2008, 18:23
  3. <Ask> Setting Hotspot Menggunakan Mikrotik
    By dimppkke in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2008, 00:30
  4. <Ask> Setting Hotspot Menggunakan Mikrotik
    By dimppkke in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2008, 15:59
  5. Gimana cara setting hotspot di mikrotik
    By hen2drx in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 25-11-2007, 03:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •