Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    butt's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    51
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Solusi Mengatasi Database Usernamager Full

    [budi@Mozaik25.Net] > tool user-manager database print
    size: 356 kB
    in-use: 90 %
    log-size: 504 kB
    log-in-use: 1 %
    last-save: dec/26/2011 05:21:01
    nanya agan2... gimana solusi untuk database usermanager full ?? soalnya mau nambah reapeter, bisa jadi user hotspot di usernamager bertambah...
    apa bisa pakai server radius di windows ??

  2. #2
    Status
    Offline
    dhopack's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    KUDUS
    Posts
    1,919
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kalo saya sih lognya di disable aja biar ga menuh2in memory hehehehe, dan hapus juga vocher yang sudah terpakai,
    CMIIW

  3. The Following User Says Thank You to dhopack For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    butt's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    51
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dhopack Click here to enlarge
    kalo saya sih lognya di disable aja biar ga menuh2in memory hehehehe, dan hapus juga vocher yang sudah terpakai,
    CMIIW
    iya bos. lognya sudah saya bikin scheduler otomatis hapus kok, tapi untuk voucher blom bisa saya pakai script hapus otomatis, belum bisa saya untuk yg versi 5.12.. Click here to enlarge ya harus manual deh hapusnya, karna berhubung masa aktif voucher saya agak lama.. jadi user hotspot di usermanager bertumpuk...

    selain solusi diatas ada lagi ngak bos... semacam radius server... cuma ane ngak mundeg linux... bisa ngak pake radius server di windows... ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ask] cara backup database userman
    By saotome in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 19-10-2011, 18:08
  2. Perintah Deleted Password Database userman
    By tyang_dusun in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 1
    Last Post: 24-02-2011, 18:00
  3. [ASK] sentralisasi database user di mikrotik
    By auxiliary in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2009, 17:42
  4. [ASK] sentralisasi database user di mikrotik
    By auxiliary in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 21:27
  5. Database corrupted - user manager
    By dsurya in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 3
    Last Post: 29-09-2009, 15:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •