Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    sasa's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Unhappy Generate Voucher Hotspot

    Agan2 senior mau tanya nih... klo generate csv file untuk voucher rb 750 apa cuman maksimal 50 user?, btw sekedar info saya pake mikrotik routers 5.5.... mohon petunjuknya...Click here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    fmpendy's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ikut nyimak aja..

    nunggu dri para suhu... Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    wandie's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    banjarmasin,surabaya
    Posts
    621
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    semua tergantung lepel gan Click here to enlarge .. rb750 kan lepel4 ye licensenya Click here to enlarge

    walaupun cxetak sampe 100 active sessionnya gak lebih dari 20 gan Click here to enlarge

    cek aja di gugel " perbandingan fitur antar level mikrotik "

  4. The Following User Says Thank You to wandie For This Useful Post:


  5. #4
    Status
    Offline
    sasa's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Talking

    Click here to enlarge Originally Posted by wandie-imelda Click here to enlarge
    semua tergantung lepel gan Click here to enlarge .. rb750 kan lepel4 ye licensenya Click here to enlarge

    walaupun cxetak sampe 100 active sessionnya gak lebih dari 20 gan Click here to enlarge

    cek aja di gugel " perbandingan fitur antar level mikrotik "
    makasih atas infonya gan, tp maksud sy misal sy mau cetak 200 untuk jaga2 aja trus di tempat sy itu yang aktif ga bersaman. gimana dunk....
    Click here to enlarge

  6. #5
    Status
    Offline
    sasa's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    19
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sasa Click here to enlarge
    makasih atas infonya gan, tp maksud sy misal sy mau cetak 200 untuk jaga2 aja trus di tempat sy itu yang aktif ga bersaman. gimana dunk....
    Click here to enlarge
    udah solved.......ternyata nyangkut di external proxy [SOLVED]

  7. The Following User Says Thank You to sasa For This Useful Post:


  8. #6
    Status
    Offline
    deddychan's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    288
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    atas ane ^^^^^
    alhamdulillah..... thanks banget mas,,, saya baru ngeh kok problem ini berawal dari external proxy saya...
    pantesan saya generate dan download kok dapetnya user2 yang kemaren pas bikin....
    thanks banget mas. baru bisa tidur dah nyenyak..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SHARE] Cetak voucher hotspot+barcode
    By vzouh in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 116
    Last Post: 12-10-2016, 10:33
  2. bagaimana menggabungkan ap dengan voucher hotspot
    By aneka_tour in forum Beginner Basics
    Replies: 17
    Last Post: 25-04-2014, 16:31
  3. [Srcipt] HTML Project for HotSpot Voucher
    By Akangage in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 126
    Last Post: 28-02-2013, 19:08
  4. [SHARE] Generate Username&Password Voucher pake PHP
    By agoesbali in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 5
    Last Post: 24-05-2011, 22:44
  5. udah generate voucher di userman , tapi kok gak bisa dipakai ,
    By rodamas in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 1
    Last Post: 29-09-2009, 15:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •