Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    Ipul31's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question Anak SMK mau tanya??

    banar gak sih ,? Click here to enlarge Click here to enlarge... katanaya Radio Hawk itu hanyak Copy an dari Radio Bullet..??

  2. #2
    Status
    Offline
    cumie's Avatar
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Banjarbaru
    Posts
    132
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Ipul31 Click here to enlarge
    banar gak sih ,? Click here to enlarge Click here to enlarge... katanaya Radio Hawk itu hanyak Copy an dari Radio Bullet..??
    Click here to enlarge gmana siH NaNnya nya kaMu aKu ya juga anaK sMK adoHHH baca cara bertaNya yaNg baIk daN benaR DuLu DoNK baRu NaNya......udaH pernaH coba belOM,,,,kaLo kataNya ya siH baNyaK maSSS Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Help] setting mikrotik yg pas buat anak kosan
    By evil-zorro in forum Beginner Basics
    Replies: 9
    Last Post: 06-06-2009, 10:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •