Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2

Thread: help in donk

  1. #1
    Status
    Offline
    sufandi's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    permukaan bumi
    Posts
    482
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    help in donk

    bantuin gabungin 2 tutor power di bawa ini gk...

    power FULL load balance dari master akange,tapi gk ada proxy EX nya



    power full proxy eX dari master aldeldian tapi gk ada LB nya...

    power full proxy eX dari master aldeldian tapi gk ada LB nya...




    aduh pusink, gimana cara supaya bisa LB + proxy eX ya...


    ini topologi saya...jelek tapi jelas kek nya (antara rb450 dan client ada hub, lupa di gambar)Click here to enlarge

    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    henry's Avatar
    Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    107
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah gan .. apa ga diusahain gabungin dulu gan? ... kalo dah mentok baru nanya ... kalo blom nyoba trus tinggal minta digabungin aja, kalo buat gw sih segen banget ... peace Click here to enlarge
    Last edited by henry; 25-09-2009 at 12:22.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. bantuin donk !!!
    By sufandi in forum Beginner Basics
    Replies: 33
    Last Post: 05-08-2009, 14:16
  2. Bantuin donk ...
    By pegasus in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 22-07-2009, 08:47
  3. Tolongin Donk
    By panji in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 17-06-2009, 05:42
  4. Tolong donk
    By jamal in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2008, 00:06
  5. Tolong donk
    By sone in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2007, 23:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •