Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    kamtono's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    site survey software

    met siang, buat moderator, mikrotikers dan mikrotiksta
    ada yang mo ditanyain nih

    mo nanya dong software buat site survey yang handal, aku sih udah pake software radio mobile (free) serta beberapa software site survey berbasiskan perangkat wireless bermerek seperti PTP Linkplanner, OS-spectra.google earth ??itu sih harus


    ada nggak sih software site survey yang lain yang temen2 sering pake ?

  2. #2
    Status
    Offline
    kedambi5150's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bulubalik.blogspot.com
    Posts
    126
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    cb pake PATHLOSS bise dilihat review nya di sini

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. software smulasi
    By terminalmayit in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 5
    Last Post: 06-03-2009, 10:59
  2. Software ID berubah!
    By leo_cakep in forum Beginner Basics
    Replies: 14
    Last Post: 15-12-2008, 12:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •