Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2

Thread: ask web-proxy

  1. #1
    Status
    Offline
    rian_id's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    11
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question ask web-proxy

    alow para suhu mikrotik...gw newbie mau tanya...

    ceritanya gw kemaren abis setting web-proxy neyClick here to enlarge udah jalan dan suksesClick here to enlarge tapi masalahnya koq proxynya nga nge cache yah... kira2 ada yang salah nga sama setingan web-proxy gw....,mohon bantuannya yah para master ....Click here to enlargeClick here to enlarge
    Click here to enlarge

    atas...setingan web-proxy router
    Last edited by rian_id; 26-02-2009 at 10:37.

  2. #2
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rian_id Click here to enlarge
    alow para suhu mikrotik...gw newbie mau tanya...

    ceritanya gw kemaren abis setting web-proxy neyClick here to enlarge udah jalan dan suksesClick here to enlarge tapi masalahnya koq proxynya nga nge cache yah... kira2 ada yang salah nga sama setingan web-proxy gw....,mohon bantuannya yah para master ....Click here to enlargeClick here to enlarge
    Click here to enlarge

    atas...setingan web-proxy router


    coba pake ini Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Beda HTTP Proxy dan Web Proxy
    By awarmanf in forum Beginner Basics
    Replies: 10
    Last Post: 29-10-2012, 23:48
  2. Gimana Setting ip proxy menggunakan ip proxy luar negeri
    By kuganer in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2011, 09:13
  3. Replies: 78
    Last Post: 26-10-2010, 11:48
  4. Replies: 11
    Last Post: 23-02-2008, 21:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •