Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    pegasus's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sidoarjo - East Java - Indonesia
    Posts
    11
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Bikin HotSpot ...

    Master2 yg jago gw ada pertanyaan nich ...
    Rencana mau bikin HotSpot tapi dipisahkan macem .. SOHO (256Kbps)- Hemat (128Kbs) - Ekonomis (64Kbps) ....
    Trus kalau yang paket SOHO 256Kbps dibagi beberapa client (jadi client dpt Up To 256Kbps) pembatasan bandwith nya bagaimana jika salah satu client yg suka download .. ???
    Cara misahin nya bagaimana ..
    Txs Bro ... maklum Newbie ... Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    pegasus's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sidoarjo - East Java - Indonesia
    Posts
    11
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Waduuu kok sepi ya ... ??? halooo
    Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    vivisiska's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    87
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    hehe saya belum tahu hayoo sapa yang tahu

  4. #4
    Status
    Offline
    rhdyt's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    33
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by pegasus Click here to enlarge
    Master2 yg jago gw ada pertanyaan nich ...
    Rencana mau bikin HotSpot tapi dipisahkan macem .. SOHO (256Kbps)- Hemat (128Kbs) - Ekonomis (64Kbps) ....
    Trus kalau yang paket SOHO 256Kbps dibagi beberapa client (jadi client dpt Up To 256Kbps) pembatasan bandwith nya bagaimana jika salah satu client yg suka download .. ???
    Cara misahin nya bagaimana ..
    Txs Bro ... maklum Newbie ... Click here to enlarge
    seperti akange bilang,,, lestarikan budaya membaca...
    siom abrik aja nih forum...ada kok...
    (ttg bandwidth limter & IP addres..)

    Maaf nubie nih...

  5. #5
    Status
    Offline
    silenthill's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    121
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    langsung aja menuju

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. hotspot dan bukan hotspot dalam satu router gmna cara na
    By cyber_gaptek in forum Beginner Basics
    Replies: 26
    Last Post: 01-10-2012, 22:52
  2. Bikin hotspot; mulainya gimana ?
    By Haza in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 05-01-2009, 16:56
  3. bikin hotspot aneh ^_^
    By dna_09 in forum Wireless Networking
    Replies: 4
    Last Post: 28-08-2008, 09:17
  4. <ask> cara bikin mini hotspot
    By mailo in forum Wireless Networking
    Replies: 6
    Last Post: 04-07-2008, 20:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •