Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Status
    Offline
    Xerophie's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Recycle Bin
    Posts
    84
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)

    Wink [Req] Squid buat nge-cache YouTube

    Dear MikroTikers, ada yg pernah bikin squid box yg bisa nge-cache youtube nggk? share plz Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    sum14rdi's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tambun-Bekasi
    Posts
    860
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    coba cek ini gan...

    belum pernah pake cih...tapi katanya ok juga..dan siapin hardisk yang gede ya gan...Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    Xerophie's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Recycle Bin
    Posts
    84
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)

    Cool huff

    cipp deh, ada yg laen lg nggk??

    pengen nya yg pake debian macam ubuntu Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    TarJo's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    toilet
    Posts
    26
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0


    OS nya pake Window$ Click here to enlargeClick here to enlarge

    di jamin maknyus Click here to enlarge ga usah repot2 edit pake console... pake notepad maknyus Click here to enlarge

  5. The Following User Says Thank You to TarJo For This Useful Post:


  6. #5
    Status
    Offline
    unique_leader's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    639
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    pake squid 2.7 ato kalo ga squidnya di patch zph

  7. #6
    Status
    Offline
    Xerophie's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Recycle Bin
    Posts
    84
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)

    Red face Thanks Teman-Teman

    Click here to enlarge Originally Posted by TarJo Click here to enlarge


    OS nya pake Window$ Click here to enlargeClick here to enlarge

    di jamin maknyus Click here to enlarge ga usah repot2 edit pake console... pake notepad maknyus Click here to enlarge
    Hehe... kebetulan squid gw skrg juga jalan di Windows, emang mantep bgt performanya...
    filesystem ntfs is the best, cuma sayang tcp limit nya (lupa pake windows yg server) Click here to enlarge





    tak coba dulu yah, Click here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by unique_leader Click here to enlarge
    pake squid 2.7 ato kalo ga squidnya di patch zph
    Gw msh bingung cr nya dapet squid 2.7 di ubuntu, klo via apt-get dapet yg 2.6 Click here to enlarge
    Last edited by Xerophie; 03-02-2009 at 02:30.

  8. #7
    Status
    Offline
    unique_leader's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    639
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by Xerophie Click here to enlarge
    Hehe... kebetulan squid gw skrg juga jalan di Windows, emang mantep bgt performanya...
    filesystem ntfs is the best, cuma sayang tcp limit nya (lupa pake windows yg server) Click here to enlarge





    tak coba dulu yah, Click here to enlarge



    Gw msh bingung cr nya dapet squid 2.7 di ubuntu, klo via apt-get dapet yg 2.6 Click here to enlarge


    pake ubuntu 8.10 dapatnya squid 2.7. kalo yg dapatnya squid 2.6 di patch aja

  9. The Following User Says Thank You to unique_leader For This Useful Post:


  10. #8
    Status
    Offline
    choera's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    101
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by unique_leader Click here to enlarge
    pake squid 2.7 ato kalo ga squidnya di patch zph
    gan, untuk squid 2,7 gimnana cara nya agar ngecache youtue...
    mohon maaf sebelum nya soalnya masih newbie banget

    Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 220
    Last Post: 28-05-2016, 09:47
  2. Parameter Delay Pools Di Dalam Squid-cache
    By okto_2005 in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 15-10-2011, 17:49
  3. tanya distro buat squid
    By masirfan in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 02-05-2008, 21:11
  4. [Help] Limit youtube
    By nipluk in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2008, 16:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •