Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    Oops_dody's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question Mengatur traffic jaringan Lan

    Hai..
    Mohon bantuannya.. Click here to enlarge
    Klo Mengatur traffic jaringan Lan di mikrotik bisa g y??
    Maaf nich ada satu lagi..
    Bedanya Bandwith sama traffic apa y??
    saya kurang begitu paham.... Click here to enlarge


    Terimakasih.... Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    mossy's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Jakarta, Cikarang
    Posts
    247
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba searching mbah google aja dulu...Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Oops_dody Click here to enlarge
    Hai..
    Mohon bantuannya.. Click here to enlarge
    Klo Mengatur traffic jaringan Lan di mikrotik bisa g y??
    Maaf nich ada satu lagi..
    Bedanya Bandwith sama traffic apa y??
    saya kurang begitu paham.... Click here to enlarge


    Terimakasih.... Click here to enlarge
    maksudnya pembagian BandWwith y, coba cari di bagian tutorial dah adaClick here to enlarge

    untuk definisi bw dan trafik coba search di google deh, lengkap dan jelasClick here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    jadulku's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    HOTSPOT DI KONEK laptop CLIENT, KOK DROP hotspon nya

    para master mo tanya nich...
    Aku coba buat hotspot,
    semua dah ok namun kalau dari laptop client mo konek ke wifi hotspot kok, kok tiba2 link hotspot nya drop yah, seperti tidak ada daya di hotspotnya...
    jarak modem speedy ke rb433+omni 27 meter.
    mohon pencerahannya Dr para Master M Click here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Transparent Traffic Shaper
    By [a] in forum QOS & Traffic Shaping
    Replies: 13
    Last Post: 06-07-2015, 16:35
  2. Replies: 2
    Last Post: 12-12-2008, 16:53
  3. Mikrotik and SNMP traffic
    By dv1000 in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 23-07-2008, 12:55
  4. Mengatur trafik up dan down untuk koneksi non nat
    By awarmanf in forum General Networking
    Replies: 9
    Last Post: 16-05-2008, 01:48
  5. seputar masquerade & forwarding traffic
    By rendyka in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 19-01-2008, 09:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •