Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0

    Usulan Update Hardware buat 3G USB Modem

    Kabar bagus banget neh, buat temen2 forum mikrotik Indonesia, yang pengen USB Modemnya terbaca di MikroTik (sebelumnya belum terbaca) silahkan kirim email ke mikrotik.

    Sumbernya disini, silahkan

  2. The Following User Says Thank You to Akangage For This Useful Post:


  3. #2
    Status
    Offline
    zainalk29's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Banjarmasin, Yogyakarta, Indonesia
    Posts
    676
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Akangage Click here to enlarge
    Kabar bagus banget neh, buat temen2 forum mikrotik Indonesia, yang pengen USB Modemnya terbaca di MikroTik (sebelumnya belum terbaca) silahkan kirim email ke mikrotik.

    Sumbernya disini, silahkan

    naise info juragan .... thx banyak hehhehhehe Click here to enlarge

  4. #3
    Status
    Offline
    adeldian's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    411
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    kalo kable DKU gmn yah?

  5. #4
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by adeldian Click here to enlarge
    kalo kable DKU gmn yah?
    Emang ad y Click here to enlarge Yang akang tahu cuman USB sama PCI doank Click here to enlarge

  6. #5
    Status
    Offline
    ayiep's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    maksudnya kalo usbmodem kita nggak dikenali sama mikrotik, kita kirim imel supaya diupdate ya kang?

  7. #6
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Pake DKU ama ponsel kayaknya bisa juga kang, cuman teknologi koneksi dan reliability hanya sesuai tipe HP nya deh...

    DKU kan colok USB juga...

    CMIIW...
    Last edited by yosanpro; 05-11-2009 at 17:28.

  8. #7
    Status
    Offline
    licio85's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kalo ada hardware perlu di update terus nih mikrotik nya....

  9. #8
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by licio Click here to enlarge
    kalo ada hardware perlu di update terus nih mikrotik nya....
    ya kalo si boz membutuhkan... kalo engga juga gpp boz Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ask] hardware yg sangat pas buat < 1 km
    By uGLy in forum Wireless Networking
    Replies: 13
    Last Post: 24-03-2010, 17:14
  2. Help Setting Bridge buat Modem Prolink
    By nunukan in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 21-02-2009, 00:45
  3. Hardware
    By aponter in forum Others Hardware
    Replies: 19
    Last Post: 11-10-2008, 18:12
  4. Mohon Doa Utk Jual Mikrotik Hardware
    By VIRMAintl in forum Others Hardware
    Replies: 20
    Last Post: 28-05-2008, 23:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •