Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Thread: IP Conflict

  1. #16
    Status
    Offline
    adiel.nopria's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    85
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by yosanpro Click here to enlarge
    Kalo mau mainin static arp jangan lupa interface-nya diset reply only dong...

    Atau kalau nggak maenin di subnet aja, pake /30 biar tambah bingung...
    om yosan, gunanya di set reply only apa ya om ??

    trus ada efectnya ga klo ga diset reply only ??

    thx ya om yosan...

  2. #17
    Status
    Offline
    ganif's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Malang
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    matikan properties network

    Click here to enlarge Originally Posted by botakedan Click here to enlarge
    Ada cara gak... biar gak terjadi IP Conflict dalam 1 jaringan ?
    Selama ini ada beberapa user yang gila ganti ganti IP.
    Untuk menjaga user bisa merubah IP kita bisa matikan properties lewat GPEDIT.msc

    ya.. tapi tetap aja.. kalau si user lebih bisa.. Click here to enlarge

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •