Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    HolyShied's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Jakarta
    Posts
    32
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Post Ask Blok Jalur International

    Pagi all, mau nanya again nih sekalian tuker pikiran.
    klo mau ngeblok IP International bagaimana yah?
    khan klo IP IIX ada nice di mikrotik, tp klo international carinya dimana yah?
    mohon bimbingannya para sesepuh

  2. #2
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    klo dah dapet dari NICE sih dah gampang dunks...

    tinggal blok semua selain yang menuju address yg ada dilist nice...

  3. #3
    Status
    Offline
    okto_2005's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    655
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    gue udah post ttg ini di forum, di tuts ato di scripting gue lupa... baca lagi yah
    ato search aja, search menurut id gue.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cara blok ip gmn sih?
    By server_2net in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 66
    Last Post: 05-09-2014, 17:20
  2. Memperjelas cara blok IP
    By HolyShied in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 23-08-2011, 13:20
  3. blok jpg pada webpage tertentu saja
    By xamdah in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 29-08-2007, 02:00
  4. blok IP supaya gak bisa browsing....
    By bdu4punk in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 15-08-2007, 21:10
  5. NAT & routing International & IIX
    By kupret in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2007, 05:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •